2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2739 بازدید | 130 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی گفت 

قبل از اینکه ببیندش با حرفامم گفت سخت بشه درست بشه دقیقا اونهمه محبت افراطی که پدر مادرش کردن همونو انتظار دارن از توام میخوان مثل اون مطیع و چشم گو باشی ولی نمیدونن شخصیت تو اینجوری نیست بعد اینکه دیدش بعد جلسه های بعدی که میومد من رفتم گفتم غیب شده و حرفای شمام حرف کرده و بزرگش کرده گفت من ژئوگرام کشیدم فک کنم این بود اگه قبل ازدواج میومدین من نمیزاشتم ازدواج کنین این اقا هنوز به بلوغ عاطفی نرسیده شما یه ادم کاملا مستقل و مستحکم اون یه ادم به شدت وابسته و سست عنصر 

نمیدونم یه همچین حرفی زد یه نمودار بود کلا 

عزیزم جدا شو اگر اینجور هست. ولی من خودم هم با بدترین شرایط دارم زندگی می کنم. خیانت کرده. ان قدر که دارم دارو اعصاب مصرف می کنم ولی مجبورم دارم به خاطر بچه ها زندگی می کنم. شما انگار بچه ندارید راحتین برای جدایی درسته؟ 

تو تنهایی تنها بودن اسونه ولی اینکه تو جمع تنها باشی سخته خیلی غصه میخورم خیلیا امروز کلا اینستامو د ...

میدونی حس بد اینکه تو انقدر تو فشاری و داری سختی میکشی بعد قضاوت بقیه رو هم داری

نه تو عقدم میسه برام دعا کنی 😔

من اون زمان عقد گفتم اگر به هم بزنم دشمن شاد میشم یا هیچ کس دیگه منو نمیگیره. انشا الله خدا گره ازکار همه باز کنه و مخصوصا شما. التماس دعا دارم