2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2739 بازدید | 130 پست
والا پدر مادرش شمشیرو از رو بستن بیچاره بابام گفته دردت چیه پسرم پول نداری پول بدم خونت حاظر نیست مس ...

خب اشتباهتون همینه..همه فامیلاتون ریختن وسط واسه پادرمیونی..ی جورایی هول و دستپاچه...اونام ازخداشونه..اگر از قرار پیش رو نتیجه نگرفتین دیگه کلا پاجلونزارید..زیادی خودتونو سبک کردین و اونا رو حساب گذشت نمیزارن.میگن ترسیدین

یهو چی شد ک اینجوری شد 

اختلافم اینه ار تاپیکم برداشتم گفتم شاید نخونده باشی

بعد چهار سال دوستی ازدواج کردم بهترین سالامون بود دوران دوستیمون بعدش بابام مریض شد و ارزوش بود منو تو لباس عروس ببینه منم گفتم بزار ازدواج کنم دوسش دارم دوسم داره کاش نمیکردم شوهرم تک فرزنده منم تک فرزندم مادرمم هفده ساله از دست دادم دو تامونم از خانواده خوبی هستیم ازدواج کردیم همه چی خوب بود پدر مادرشو به چشم پدر و مادر خودم میدیدم  تا اینکه یه ماه بعد ازدواجمون پسر عمش ازدواج کرد مادرش شروع به مقایسه کردن من و زن پسر عمه شوهرم کرد چون زن اون از فامیلای مادر شوهرمه مشکل همسرم اینه خیلی حرف میبره میاره باعث شده دوتامونم بمونیم که چیکار کنیم  مثلا بهش گفتم میخوام باهم یبارم تنها مسافرت بریم رفته به خانوادش گفته ناراحت شدن گفتم هی به من منت نزار بابام اینا برا من اینکارا رو کردن من میتونم احترام بزارم فقط پدر منم کرده یه خونه خریدن دیگه من دو تا خونه دارم سر اونم میخوای منت بزاری برو خونه رهن کن اینم رفته گفته رفتیم پیش مشاور با زور جلسه دوم با خودم بردم همین که در اومدیم گفته چرت میگه بهترین مشاور ادم پدر مادرن بعدشم مادر بزرگش مریض شد باباش گفت نیارش پیش من خودتون تنها بیاین منم زنگ زدم حالشونو پرسیدم با پدرم بعدش بحث یلدا بود که باباش گفته بود بهش رفت امد نیست در حالی که دو هفته پیش مهمون بودیم چند روز مونده به یلدا نامزدم یهو غیب شد شوهر خالم خالم رفتن حرف زدن چی شده بیاین حرف بزنیم تا امروز ازش خبری نیست نمیدونم چیکار کنم خیلی دلم ازشون شکسته اگه من کاری کردم بیان بگن اقا ما از تو ناراحتیم انتظار دارن من چیکار کنم بعدش به شوهر خالم شوهرم گفته من سرد شدم از اینده نگرانم مثل قبلا نیستم که هی ببینمش هنش اون زنگ میزنه اینم بهم گفتن از اون روز خودمو نگه داشتم پیام ندادم زنگم نزدم همه میگن صبر کن خودشون بیان بگن دردشون چیه بعد بیست روزم به بابام گفته طلاق توافقی بگیریم این وسط خیلیا رفتن ببینن دردشون چیه یبار نخواستن درد منو بشنون همشم چرت و پرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اشتباهتون همینه..همه فامیلاتون ریختن وسط واسه پادرمیونی..ی جورایی هول و دستپاچه...اونام ازخداشونه ...

اخه دیگه دوماه ماه یه ماه اول هیشکی نفهمید اما بعدش دیگه اکثرا نزدیکام فهمیدن و این دو هفته اخر خواستن بدونن دردشون چیه

خب اشتباهتون همینه..همه فامیلاتون ریختن وسط واسه پادرمیونی..ی جورایی هول و دستپاچه...اونام ازخداشونه ...

اون بیچاره ها نگران ایندمن بیچاره بابام فقط بهم میکه غصه نخور این نشد یکی دیگه ولش کن از بس حرص میخورم

اتفاقا اومدن جلسه میخوام بگم من اومدم فقط خیال خانوادمو راحت کنم تا نگرانم نباشن من مشکلی مدارم با شما مثل پدرو مادرم بودین مشکل داشتین با من حل میکردین پسرتون مشکل داشت با خودم مطرح میکرد قایم موشک بازی کردنتون چیه خانوادمو نگران کردین اینهمه

اخه دیگه دوماه ماه یه ماه اول هیشکی نفهمید اما بعدش دیگه اکثرا نزدیکام فهمیدن و این دو هفته اخر خواس ...

اصلا اتفاق خاصی نیفتاده. دچار مشکل جدی شدید 

این وسط فقط همسر خاله زنک خبرچینتو باید ادم کنی

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

مشکلتون حاد نیس اگ تفاهم نداشتین چهارسال دوس نمیمندینهرچن زندگیفرقدارهذفرقشمذاینهذخاناها نمیموندین

هزچند خانوادها اومدن وسط الان فرقداره

ببین شما الان برگ برنده دستته پس بزا اونا بیان دنبالت برگ برندتم مهریه اته .اینکن هردو تک بچه اید یجور تفاهمه . فکردی این نشد بعدیماهه ن عزیز هرکی ی گوهیه داره . باذمادرش خوب باش فقط چون دخترم نداره یار خودت. کنش .

اتفاقا اومدن جلسه میخوام بگم من اومدم فقط خیال خانوادمو راحت کنم تا نگرانم نباشن من مشکلی مدارم با ش ...

شاید اتفاقی افتاده نمیخوان بدونی

اتفاقا اومدن جلسه میخوام بگم من اومدم فقط خیال خانوادمو راحت کنم تا نگرانم نباشن من مشکلی مدارم با ش ...

الکی طلاق نگیر 

همسرتو با سیاست میتونی ادمش کنی 

مشکلتون حاد نیس اگ تفاهم نداشتین چهارسال دوس نمیمندینهرچن زندگیفرقدارهذفرقشمذاینهذخاناها نمیموندین ...

بخدا چون مادرم به رحمت خدا رفته مادرشو تو دلم جا دادم چه تو دوستیمون چه بعد ازدواج هر چند نیاز نداشته هر جی برا خودم خریدم براش خریدم محبت کلامی لفظی احساسی کردم هر کاری ارزو داشتم با مادرم بکنم مثلا ترایشش کنم موهاشو درس کنم باهاش برم خرید برم ارایشگاه رو پاهاش سرمو بزارم همه اینا اما تا اون روزی که شوهرم زن دوم و گفتو این به این حرف قهقهه زد دلم شکست 

اصلا اتفاق خاصی نیفتاده. دچار مشکل جدی شدید  این وسط فقط همسر خاله زنک خبرچینتو باید ادم کنی

بابا مشاورم بردمش رفته حرف مشاورم حرف کرده دکتر بهش گفته به پدرت کمک کن تو مدیریت اما مستقل باش وقتی میگی اموراتم دست بابامه بخاطر این مار کارتامو گرفته هر اتفاقی بیوفته بابات قراره از دستت بگیره اونم گفت اره باید بدم گفتش نمیتونی کار دیگه بکنی گفت چرا میتونم گفتش ببشتر درامد خواهی داشت مطمنی گفت اره دکترم گفت جرا نمیکنی الان باباش به شوهر خالم گفته اره میگه با بابات کار نکن من اینهمه سرمایه کردم برا کی

نمیدونم  ولی حس میکنم اتفاقی افتاده وگرنه مریض یهو غیب شن

والا خانوادگی قهر میکنن دوران دوستیمون عمش قهر کرده بود اومده بود خونه مامانش رفتیم انگشتر بپسندیم سر مسیر رفتن ودر شوهرم با مادر شوهرم بحثش شد قهر کرد رفتیم بستنی بخوریم گفت من نمیخوام براش بستنی گرفتم یه لیس زد انداخت بیرون یا سر یه زود باش گفتن زنش دو هفته قهر کرد پدرمون در اومد تو مسافرت

والا خانوادگی قهر میکنن دوران دوستیمون عمش قهر کرده بود اومده بود خونه مامانش رفتیم انگشتر بپسندیم س ...

اینا دیگه کین خدایی