2777
2789
عنوان

طلاق

2739 بازدید | 130 پست

از مردی که از خودش اراده نداره و همش حرف خانوادشه و خیلی ترسوه که نمیتونه حتی باهاتون رو به رو بشه حرفشو بزنه از اینکه از این مرد طلاق بگیرم ناراحت نیستم از احساساتم که صرفش کردم از فداکاریام ناراحتم 

تا جایی که امکان داره طلاق نگیر برای درست کردنش تلاش کن ولی اگه از اون زندگی اومدی بیرون دیگه بهش فک ...

خودش میخواد طلاقم بده یهو غیب شده بعد میگه طلاق توافقی خانوادش حرف درست کردن که اره تو مهمونی به پسرمون با صدای بلند گفته کجایی ابرومون رفته پر حالیکه اصلا اینجوری نبوده دوماهه ول کردن رفتن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدم میاد از مردای بی مسئولیت 

دلم خیلی شکسته خدا به دل شکستم رحم کنه دارم قطره قطره نابود میشم دیگه غذا نمیتونم بخورم تمرکز ندارم تکلیف منو روشن کنن بلکه ببینم چیکار میکنم فک کردم خوشبخت میشم 

دلم خیلی شکسته خدا به دل شکستم رحم کنه دارم قطره قطره نابود میشم دیگه غذا نمیتونم بخورم تمرکز ندارم ...

عزمزم چقدر درکت میکنم منم یک سال پیش همین شرایط رو داشتم چه تهمت هایی که زدن و چه قضاوت هایی که شدم ولی زندگی من درست نمیشد بعد از یکسال تازه دارم به یک آرامشی میرسم امیدوارم حال دلت زودتر خوب بشه

منم فکر میکردم خوشبخت میشم😢

Maryam::❤️

عزمزم چقدر درکت میکنم منم یک سال پیش همین شرایط رو داشتم چه تهمت هایی که زدن و چه قضاوت هایی که شدم ...

خیلی ناراحتم خیلیا شبا خوابم نمیبره دوست ندارم صبح شه من یه ادم پر انرژی بودم اینقدر شکستم مرگ مادر دیدم مریضی پدر دیدم اینقدر نشکستم 

عزمزم چقدر درکت میکنم منم یک سال پیش همین شرایط رو داشتم چه تهمت هایی که زدن و چه قضاوت هایی که شدم ...

هی خودمو سرزنش میکنم چرا باهاش تو عقدم رابطه داشتم لااقل الان اسمش حذف میشد کاش نبود کاش احساس اینو نداشتم ازم سو استفاده شده

هی خودمو سرزنش میکنم چرا باهاش تو عقدم رابطه داشتم لااقل الان اسمش حذف میشد کاش نبود کاش احساس اینو ...

منم همین اشتباه رو کردم توی عقد رابطه داشتم خیلی خودم رو سرزنش کردم ولی چه میشه کرد زندگی ادامه داره 

منم همین اشتباه رو کردم توی عقد رابطه داشتم خیلی خودم رو سرزنش کردم ولی چه میشه کرد زندگی ادامه داره ...

تاپیک هامو میشه بخونی بهم نظرتو بگی😔 هنش دوس دارم فقط یکی باهام حرف بزنه

میشه ازش جدا شی به خاطر خودت احساس میکنم شوهرت و خانواده ش آدمای خیلی سمی هستن تو هم حساسی خیلی ضربه ...

😔😔😔😔😔دارم نابود میشم همش به مردنم فکر میکنم اما میگم بابام چی میشه روحیمو از دست دادم

میشه ازش جدا شی به خاطر خودت احساس میکنم شوهرت و خانواده ش آدمای خیلی سمی هستن تو هم حساسی خیلی ضربه ...

مشاورم گفت اینا اینقدر بچشونو با وابستگی بیش از حد کنترل میکنن میخوان توام کنترل کنن و مطیع باشی حتی پدر شوهرم میکفته ما کلا با مردا نمیگیم کجایی اخه یعنی چی 

😔😔😔😔😔دارم نابود میشم همش به مردنم فکر میکنم اما میگم بابام چی میشه روحیمو از دست دادم

میدونم عزیزم ب خدا منم همش به خودکشی فکر میکردم به این فکر میکردی منی که توی ۲۵ سال زندگیم هیچ حرف زشتی درمورد خودم نشنیدم چجوری قضاوتم میکنن حرفایی بهم میزدن میذاشتی رو سنگ آب میشد و شوهری که حتی یک بار هم ازم حمایت نکرد دقیقا اونم بچه ننه بود پشت خانواده ش می‌گرفت 

میدونی خیلی تلاش کردم خیلی غرورم شکست نخواستم زندگیم خراب بشه ولی همه چیز توی یک لحظه از چشمم افتاد