2777
2789
عنوان

چی ببرم نامزدم بخوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2188 بازدید | 158 پست
بعد روش گردو هم داره ؟؟؟

نه نه

من از اون نون خرمایی ها که کوچیکن میگم

یه جوری جوو‌نیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلن‌هات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😂😂🥲

بالاخره مواظب باش دور برش میگیری کار دستت نده 

مردای پر خوراک زیاد مطمئن نیستنا 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
بالاخره مواظب باش دور برش میگیری کار دستت نده  مردای پر خوراک زیاد مطمئن نیستنا

انقد دوسش دارم حتی با فکر کردن بهشم دلم قنج می‌ره 

اصلا دست خودم نیست دلم میخواد دنیارو بریزم پاش😂😂😂😂😂اولا اصلا نمیخواستمشا بزور وارد رابطه شدیم 

ولی دیگه دلمو برده بدجور

انقد دوسش دارم حتی با فکر کردن بهشم دلم قنج می‌ره  اصلا دست خودم نیست دلم میخواد دنیارو بریزم ...

به پای هم پیر بشین عزیزم

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
واسه کرمانشاهه؟

اینو گوگل سرچ کنید. از اینا میگم من

یه جوری جوو‌نیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلن‌هات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.

اینو گوگل سرچ کنید. از اینا میگم من

نان خرمایی ساده جعبه مقوایی

من  پاستا میوه خشک کیک سالاد ماکارونی تاحالابردم و دوست داشته البته کلا خوش خوراکه ماشالل ...

حس میکنم پاستا و سالاد ماکارونی بمونه بیرون یکم بد میشه 

شما بردی براش شکل و قیافش و مزه اش تغییر نکرده بود؟