2777
2789
عنوان

چی ببرم نامزدم بخوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2188 بازدید | 158 پست
بلد نیستم کیک  آخه دلم میخواد بهش محبت کنم بفهمه چقد دوسش دارم  انقد خره نمی‌فهمه😂😂😂

ببین مردا کلا نمی فهمن دوزاریشون خییلی خییلی کجه...دیروز یه مشکلی بین منو شوهرم پیش اومد ازش دلگیر شدم رفت اداره پیامک عذرخواهی داد ...یعنی حالم از پیامکش بهم خورد خیلی رسمی پیام داد اصلا کلا رسمی پیام میده وقتی اداره هست انگار داره به همکارش پیام میده حالا داشت می اومد خونه پیش خودم گفتم ببینم یه گلی چیزی می‌خره اومد دیدم چند سیخ جیگر گرفته با مخلفات میگه بیا با هم بخوریم یعنی پیش خود گفتم تو روحت که اینقدر تو یوبسی اَه...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای من انقد دوست دارم نامزد منم واسم خوراکی بیاره نمیاره😶 منم روم نیست بهش بگم بیاره برام🥲بیرون ه ...

من حالا روم نمیشد اولا میگفتم هیچی نخر 

بیرون می‌رفتیم نمیزاشتم پیاده بشیم میگفتم هیییچی نمیخورم 

نه رستوران میرفتم باهاش نه کافه نه هیچی جاییم می‌برد هیچی نمیخوردم از خجالت 

ولی چون خودش خیلی شکموعه همش به فکر خوراکی و خوردنه😂

ببین مردا کلا نمی فهمن دوزاریشون خییلی خییلی کجه...دیروز یه مشکلی بین منو شوهرم پیش اومد ازش دلگیر ش ...

شوهر منم چون خودش عاشق خوردنه کلا جاییم بره مناسبتی چیزیم باشه فقد خوردنی میگیره برا من😂

من حالا روم نمیشد اولا میگفتم هیچی نخر  بیرون می‌رفتیم نمیزاشتم پیاده بشیم میگفتم هیییچی نمیخو ...

حالا دقیقا نامزد من برعکسه انقد دوست دارم بریم بشینیم تو پارک یه خوراکی چیزی بگیره اما نمیگیره خودش خیلی خوبه ها خیلی دوسش دارم ولی کاش من یه حقوقی داشتم خودم می‌گرفتم یا خودش می‌گرفت من تو بعضی خوراکی ها خیلی شکمو ام مثل چیپس سرکه ای پفک پفیلا ذرت آبپز شکلات تخته ای و خیلی چیزای دیگه اون اونجوری نیست فقط واسه خوراکی اینجوری هستاا مثلا اگه الان بش بگم دلم میخاد یه مانتو بخرم بزور منو می‌بره مانتو می‌خره ولی اگه بگم دلم میخاد پفکلی بخورم خیلی هوس پفکلی کردم الان همه چیو به شکل پفکلی میبینم هیچی نمیگه فقط می‌خنده نمیگه بیا برم برات بخرم🤣 حالا من اینجوری ام که مانتو نباشه واسم مهم نیست اما پفیلا دلم بخواد و نباشه خیلی تو دلم غصه میخورم که چرا نیست گاهی هو خوابشو میبینم 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
حالا دقیقا نامزد من برعکسه انقد دوست دارم بریم بشینیم تو پارک یه خوراکی چیزی بگیره اما نمیگیره خودش ...

وای برای من حالا برعکسه 

بهش بگم یچی بخوام سه نصفه شب میگه بیا دم در خریدم 

ولی بگم دلم طلا یا فلان چیز یا فلان چیز و میخواد انگار ن انگار 

ولی پول اینا میده خودم بگیرم😂🥲من دلم میخواد خودش بخره 

وای برای من حالا برعکسه  بهش بگم یچی بخوام سه نصفه شب میگه بیا دم در خریدم  ولی بگم دلم ...

خب اون طلا و اینا گرونه سمتش نمیره همسر من برعکس خوراکی ارزونه نمیگیره ولی مانتو و اینا چرا 😍🤣ولی دوسش دارم 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛