2777
2789
عنوان

چی ببرم نامزدم بخوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2188 بازدید | 158 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرگعلی یادم بود .ولی الان خان اضافه کردم.البته دیگ نباید وسط شعر خوندنت بره بخوابه😂☹

از این ب بعد گرگین خان صداش میزنم 

کلا مدلشه😂تازه دیشب دنیارو برام تیره و تار کرده بود 

میوه خشک خوبه لواشک خونگی اجیل هم خوبه .سالادای مختلف سالاد اندونزی سالاد ماکارونی

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
به اسم دلسوزی یکارایی می‌کنه دلمو میشکنه

دقیقا شوهر منم امروز نزاشت کاری ک دوس دارمو انجام بدم بعد میگع چون دوست دارم اینکارو کردم 😑

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

وای من انقد دوست دارم نامزد منم واسم خوراکی بیاره نمیاره😶

منم روم نیست بهش بگم بیاره برام🥲بیرون هم میریم تنها خوراکی که ممکنه بخره دلسترهست که من دوست ندارم زیاد به خاطر دل اون میخورم زیاد 🥲داداشم قبل اینکه عقد کنم برام خوراکی می اورد ولی حالا دیگه نمیاره از وقتی عقد کردم فک می‌کنه نامزدم هرروز برام میخوره حالا داداشم مثل من عقده کلی واسه خانمش خوراکی می‌خره روزانه انقد دوست دارم نامزد منم خوراکی بیاره واسم🥺

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛