2777
2789
من میدونم که میدونی بگی ولی نمیگی ،دمت گرم

بخدا نمی‌دونم. اگر میدونستم مطمعن باش کمک میکردم. مگه چیه. الان من خودم به شدت به نشونه نیاز دارم.  اگر حس ششم داری ب من بده. جدی میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خواهش میکنم عیب نداره یه خرده شرایطم اکی نیست گفتم بپرسم وگرنه مهم نیست

من حس ششمم الان نیست ولی اینو بدون هاله ی سفیدتو که دور خودت داشتی داری از دست میدی یعنی خیلی ناراحتی ،فکرمیکنی هرچی غمه مال توعه ،اول باید به فکر خودت باشی .واقعا ناراحتیتو حس میکنم .به حرف اونایی که بهت میگن چیکار کن گوش نده ولی یکی هست راهنماییت میکنه توام میدونی راست میگه به حرفاش گوش کن .کلاه سرخود تصمیم نگیر ،اگه قضیت برای یه اقاییه یکم فکر کن و اگه کار میخوای یکم تحقیق کن .ایشالا که بهترینا برات رقم بخوره

من حس ششمم الان نیست ولی اینو بدون هاله ی سفیدتو که دور خودت داشتی داری از دست میدی یعنی خیلی ناراحت ...

سلام عزیزم انشا... خدا همیشه و همه جا دستت بگیره.

قسمت اول حرفات همش درست بود خیلی ناراحتم .احساس میکنم جای درستی قرار نگرفتم .هیچی اونی که من میهوام نمیشه .ولی قضیه آقا نیست.مشکلم خیلی گسترده اس با اصل افرینشم مشکل دارم .اصلا چرا تو این زندگی هستم و هدفم چیه رو گم کردم

سلام عزیزم انشا... خدا همیشه و همه جا دستت بگیره. قسمت اول حرفات همش درست بود خیلی ناراحتم .احساس م ...

اونو همه حس میکنن میدونی ،هرکاری رو میخوای انجام بده بزن تو دل ترسات .به خدا .وقتی وارد ترسات میشی راحت تر میتونی بفهمیشون .مثلا من میگفتم من ادیتم خوبه و واقعا خوب بود و پیج زدم و امار شدیدا خوبی رو گرفتم ولی دیدم حال نمیکنم گزاشتمش کنار ،یا ریاضی درس میدادم پول زیادی هم دراوردم دیدم حال نمیکنم گزاشتمش کنار درصورتیکه اگه اون زمان میموندم پاش الان بالای ۱۰۰ میلیون در ماه درامدم بود 

بجنگ،بترس،برو زندگی همینه

اونو همه حس میکنن میدونی ،هرکاری رو میخوای انجام بده بزن تو دل ترسات .به خدا .وقتی وارد ترسات میشی ر ...

ممنون عزیزم خیلی حرفا قشنگ بود امیدوارم تو زندگیت حال دلت خوب بشه.ولی کاشکی میشد به عقب برگشت .اونوقت تصمیماتم بهتر میگرفتم صد در صد .

و کلن زندگیم عوض میشد.کاشکی سفر در زمان راست بود.