2777
2789

سر راه ادم چه راهکاری پیشنهاد میدین؟البته بجز دوستی و اینا منظورمه. چون اهل دوستی نیستم

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت خوب باشی معاشرتی منطقی 

زیادی خوبم ولی هیچوقت اونجوری که مد نظرم هست سر راهم نیومده

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
تو جاهایی رفت و امد کن که ادم های درست حسابی هستن

والله کار من جوریه که محیطش کلا مردونه هست ولی خبری نیست

چرااهل دوستی نیستی

چون ادم مقید هستم و این روابط را نمی پسندم

اول اینکه ختم صلوات برای ولادت امام محمدباقر گذاشتیم تاپیکمو ببین انشالله همتون حاجت رواشین😍❤

دوم اینکه توی اجتماع باش، اهل رفت وامد باش، باهمه مراوده داشته باش

انشالله بهترینابرات رقم بخوره

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

انگا میگی بدون رابطه جنسی، میخوام بچه دار شم :)))

این کامنت بی ربط شما را نمی فهمم

یکم ظاهرتو زنانه کن کفش پاشنه بلند بپوش میتونی یکم به ظاهرت برس

کفشام پاشنه بلنده ولی خب شیک پوشم اما محجبه و بدون ارایش

از بعد روانشناسی اعتماد به نفس و کسب حال خوب  باعث جذب خواسته ها میشه.از بعد مذهبی خوندن سوره طه معجزه میکنه..خودم چند مورد جلوی چشمام دیدم که با آرامش هر روز سوره طه خوندن و ازدواج خوب براشون اتفاق افتاد.شکر خدا