2777
2789
عنوان

کراتین مو

2228 بازدید | 22 پست

سلام خانما من هفته ۳۷ بارداریم موهام کاملا فره و چند ماهه ترمیم کراتین نرفتم از ۳ تا دکتر پرسیدم ۲ تاشون گفتن میتونی کراتین کنی ماسک بزن بهاطر بوی مواد 

حالا اومدم بپرسم ببینم کسی از شماها کراتین کرده توی ماه اخر بارداری؟ یا کسیو میشناسین؟ مشکلی پیش نیومد؟اینم بگم ک ترمیم کراتین زمان کمتر و بوی کمتری ب نسبت کل مو داره❤️پیشاپیش مچکرم ازتون

من خودم کراتین کردم واقعا بوی موادش خیلی ضرر داره صبر کن نی نی به دنیا بیاد 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چند وقت یه بار میزی ترمیم عزیزم، من 10 ماه پیش انجام دادم

میارسم ریزش بگیرم نرفتم دیگه

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
منم ۷٫۸ ماه یکبار میرم ترمیم بنظرت بهتر نیست از کل مو؟ بخاطر بو میکم حس میکنم کمتر بوده بوی مواد

چرا اگه فقط ریشت حالت داره و کراتینت از بین نرفته خیلی بهتره و مدت زمانشم کوتاه تره 

جایی برو که از موادی استفاده کنه که گاز و بو نداره.مواد انزیمی

ع مگ هست چنین موادی نمیدونستم اونجایی ک همیشه میرم موادش مثل پیازه میسوزونه گلو رو البته من ماسک نمیزدم هیچ وقت

اره کراتینم هست کاملا فقط ریشه موهام پف شده واقعا زشت و بد حالت شده موهام 

میفهمم چی میگی، من چون موهای طبیعی خودم تا نزدیک چونه صافه با اینکه ده ماه شده هنوزم  دو تیکه و بد نشده، البته دیگه شاید کلا کراتین نکنم همسرم خوشش نمیاد، میگه موی حالت دار بهتره

میفهمم چی میگی، من چون موهای طبیعی خودم تا نزدیک چونه صافه با اینکه ده ماه شده هنوزم  دو تیکه و ...

کراتین بد تر از رنگه وقتی انجام بدی دیگ نمیشه نذاری من احساس شلخته بودن دارم الان خیلی نامرتبم انگار

ع مگ هست چنین موادی نمیدونستم اونجایی ک همیشه میرم موادش مثل پیازه میسوزونه گلو رو البته من ماسک نمی ...

اره الان مواد آنزیمی اومده هیچ گاز و بویی نداره .من خودم کراتین کارم 

نه اصلا موادش سرطان زاست و حتما میتونه خطرناک باشه

من بعد کراتین خیلی موهام ریخت

بالتبع بعد زایمان هم موهاتون ریزش داره با کراتین دو چندان میشه

نهایت نرم کننده اوه بزنین سرم مو بزنین ماسک مو ویتامول استفاده کنین یا نهایتا کوتاه کنین