2777
2789
عنوان

کراتین مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2229 بازدید | 22 پست
اره الان مواد آنزیمی اومده هیچ گاز و بویی نداره .من خودم کراتین کارم 

ببین بو نداشته باشه در هر صورت مواده و درتماس باهاش قرار میگیره

وقتی میگن یه دارو یا یه ماده ضرر داره ینی روی هزاران مادر یا هزاران موجود آزمایشگاهی آزمایش شده به این نتیجه رسیدن

اونوقت مواد کراتین رو چی آزمایش کردن که با اطمینان پیشنهاد میکنین

مادرباردار یه مسکن غیر استامینوفن نمیتونه بخورخ بعد بره کراتین کنه۰😑 

ببین بو نداشته باشه در هر صورت مواده و درتماس باهاش قرار میگیره وقتی میگن یه دارو یا یه ماده ضرر دا ...

مواد کراتین مثل رنگ نیست که از ریشه زده بشه با فاصله زده میشه و تماس نداره با پوست و این مواد تو قسمت اطلاعاتش هم نوشته برای خانمهای باردار

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مواد کراتین مثل رنگ نیست که از ریشه زده بشه با فاصله زده میشه و تماس نداره با پوست و این مواد تو قسم ...

به اطلاعاتش کاری ندارم وقتی ماده آرایشی بهداشتی یا دارویی مشکلی نداره که سازمان غذا و دارو یا همون fuo اعلام کنه مشکلی نداره( قطعا باهاش آشنایی ندارین)

در هر صورت ممکنه کمی با پوست در تماس باشه و اینکه موادی ازش متساعد بشه که ضرر داشته باشه

اسمشو میگید خودم بخرم؟چقد بخرم ازش؟ مشتری باردار هم داشتین شما؟

عزیزم اول جایی پیدا کن که تو مواد ببری قبول کنه انجامش بده و روش انجام بلد باشه.من مشتری باردار نداشتم و حتی تو دوران شیردهی هم میگن نباشه ولی شما میگی نمیتونم بزارم برا بعد

به اطلاعاتش کاری ندارم وقتی ماده آرایشی بهداشتی یا دارویی مشکلی نداره که سازمان غذا و دارو یا همون f ...

اتفاقا باید به اطلاعاتش کار داشته باشی چون تو همون اطلاعات تاییده سازمان غذا و دارو رو داره و استاندارهای لازم.و مواد کراتین هم اگه اصل باشه همه این مجوز هارو داره

نه اصلا موادش سرطان زاست و حتما میتونه خطرناک باشه من بعد کراتین خیلی موهام ریخت بالتبع بعد زایمان ...

جای خوب نرفتی موادشم فیک بوده بقول خودت تایید سازمان غذا و دارو نداشته

ببین لین کرلتین هارو میتونی بخری بییوتانیکس سورمه ای یا اف جی زد بنفش ولی درنهایت باید نوع موهاتو بدونم که بتونم دقیق بگم چی بخری

Hair.mehri@ممنون میشم پیجم رو حمایت کنید ،سوالات حوضه زیباییتون رو صادقانه حواب میدم