2777
2789

مثلا میشینم به اتفاقاتی که پارسال برام افتاد فکر میکنم به دعواهایی که با خانواده داشتم فکر میکنم 

به اینکه چرا مثلا ۸ سالگی اون حرفو به فلانی زدم 

چرا x سالگی اونجوری شد 

همش اتفاقات منفی زندگیم تو مغزمه واقعا آزار دهنده اس این شرایط 

بعد باعث میشه ی سری از این اتفاقات که هی یادم میاد با اون فرد سرد شم یهو مثلا اگه فلان سال با یکی از اعضای خونوادم بحثم شده بهش فکر میکنم بعد ازش زده میشم

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

اسی رنجای گذشته هییییچ وقت از یاد نمیرن :)🤍

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسی رنجای گذشته هییییچ وقت از یاد نمیرن :)🤍

اخ حق به خدا ولی من حس میکنم طبیعی نیست که بچگیمم یادم نره مثلا اگه تو بچگی ی کار اشتباهی انجام دادم همش تو فکرم۶ این

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙
افسردگی داری و شاید وسواس  پیش یه روانشناس خوب رفتی؟ این حالتا شناخته شدس

نه عزیزم نرفتم  

ی سوال شکست عشقیم خوردی؟

اره گلم خونوادم فهمیدن که با کسی دوستم بعد محدودم کردن دیگه جدا شدیم یعنی حدامون کردن

اخ حق به خدا ولی من حس میکنم طبیعی نیست که بچگیمم یادم نره مثلا اگه تو بچگی ی کار اشتباهی انجام دادم ...

اهوم درکت واسم آسونه :)

ذهن آدما معمولا خاطره های بدشون رو تو ذهنشون نگه میدارن.

چون باعث دردی شده که فراموش شدنی نیست.

حتی شده شنیدن یه حرف !

هی غم و غصه زیاده اسی جان ...

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

وقتت رو با برنامه های جدید پر کن.

نذار فکرت سمت گذشته بره.از مغزت کار بکش و چیزهای جدید یاد بگیر.

به آینده فکر کن.

گذشته تموم شد رفت.

قبولش کن ، چیزایی که اذیتت می کنه رو بنویس رو کاغذ و بسوزون.رهاشون کن.

وقتت رو با برنامه های جدید پر کن. نذار فکرت سمت گذشته بره.از مغزت کار بکش و چیزهای جدید یاد بگیر. ...

اینا واقعا گفتنش آسونن 🥺

اهوم درکت واسم آسونه :) ذهن آدما معمولا خاطره های بدشون رو تو ذهنشون نگه میدارن. چون باعث دردی شده ...

درسته عزیزم حرفت چجوری میشه فراموش کرد اینارو🫠

منم خیلی دوست دارم برم روانشناس 

یعنی دوست داشتن که نه واقعا احتیاجمه خیلی!

ولی تنهام ، نمستونم به کسی بگمش 

تنهایی عاحزم از پیدا کردن روانشناس مطمئن 

بدبختی همینه ، که تنهایی!

اینجا مشورت گرفتن بی فایدس باید بتونیم گدشته رو با یه نگاه منطقی هضم کنی  حالا یا خودت تنها ...

خونوادم به مشکلات روحی چندان اهمیتی نمیدن از نظر اونا وقتی آدم تو رفاه باشه امکانات داشته باشه دلیلی نداره که مشکل روحی روانی براش پیش بیاد بخاطر همین فکر میکنم باید خودم تنها حلش کنم