2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راضی هستین؟ من دانشجوام بهم میگن خوب نیس

میدونی خیلی اشباع شده من الان دارم پایان نامه ارشدمو کار میکنم اگه البته با این وضع روحی داغونم بتونم بعدشم باید بخونی برا نظام مهندسی طراحی نظارت اجرا اونم باید دو سال از کارشناسیت بگذره بعدشم میتونی کارشناسی دادگستری امتحانشو بدی همش باید امتحان بدی یعنی الانم امتحان نظامو سالی یه بار یا دو بار میگرفتن الان هر سه ماه یه بار میگیرن یعنی ببین چقدر ادم جذب میشه مگه چقدر ساختمون هست هیچی دیگه 

من دیپلم معماریم خب  نمیدونم این رشته رو ادامه بدم یا ن بازار کارش برا خانوما چطوره چقد پروژه ...

مونده به دانشگاهش اگه ازادی نه سخت نمیگیرن مونده به خودت پروژم میگم دیگه میتونی طراحی داخلی کار کنی تا نری تو نظام نمیتونی پروژه بزرگ ساخت ساز بگیری اونم سه لوله پایه سه داریم مثلا تو نظارت تا سه سقفه تو طراحی دو سقف