2821
2789
عنوان

عطر بیکینی💜

| مشاهده متن کامل بحث + 58785 بازدید | 170 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخه منم مجردم☹️ ولي چرا ميفهمم ☹️😂 رلم نداشتم تا الان والاااا☹️😂😂

الهییی 

معلومه هیچ تصوری نداری و ذهنت پاکه 

حالا بعدا متوحه میشی 🤣

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

ولی من الویه رو دوست داشتم خیانت بزرگی در حقم کرد تا چشمم به الویه میفته یادش می افتم😬😒

😂

زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤

اسی بنظرم بادی اسپلش شاین دار بخر به کشاله رانتم میتونی بزنی و اینکه به صرفه تره 

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
میخوام متوجه نشم خب سخته باورش

سخت چرا گلم

منم خودم مجردم 

ولی خب متاهلا این چیزا براشون عادیه دیگه

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
بابا چتونه  یه جوری میگید طعم  اینقدررر عجیب و فضایی بود؟ مثلا عطر میپاچی به خودت میره ...

طعم عطر تلخه😭😒

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

از نظر پزشکی نباید اونجا رو با شوینده های عطری شست و همچنین از عطر استفاده کرد چون باعث عفونت میشه 

من هر روز با آب خالی میشورم و حمام تا حمام با شامپو بدن. 

هیچ وقت هم بوی بدی نداشته 

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
با این تاپیک یچیزی غیر از سوالی که پرسیدم فهمیدم.  همه مجردن😂😂😂😂😂

نه من متاهلم ولی امون ندادن که 

🥲

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

طعم الکل میگیره طرف از خود بیخود میشه

مست میشه😂😂😂😂