کسی هست که از ادکلن بیکینی استفاده کرده باشه. اثرش فقط روی بو هست یا روی طعم و ظاهر هم اثر داره؟ ممنون میشم کسایی که اطلاعات دارن یا استفاده کردن راهنماییم کنن
اسی بنظرم بادی اسپلش شاین دار بخر به کشاله رانتم میتونی بزنی و اینکه به صرفه تره
دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
بابا چتونه یه جوری میگید طعم اینقدررر عجیب و فضایی بود؟ مثلا عطر میپاچی به خودت میره ...
طعم عطر تلخه😭😒
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
از نظر پزشکی نباید اونجا رو با شوینده های عطری شست و همچنین از عطر استفاده کرد چون باعث عفونت میشه
من هر روز با آب خالی میشورم و حمام تا حمام با شامپو بدن.
هیچ وقت هم بوی بدی نداشته
درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش میکنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همهی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.