2821
2789
عنوان

عطر بیکینی💜

| مشاهده متن کامل بحث + 60291 بازدید | 170 پست

میدونم خیلی وقت گذشته.من اولین باره عطر بیکینی دبدم خواستم بخرم ،سرچ کردم تاپیکت اومد 

جدای از مسخره کردن خیلیا که خودشونو قدیسه هم جا زدن، ولی میوه ای که برداری ناخوداگاه طعم میوه رو حس میکنه. پس‌بیتاثیر نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوست داشتم منم نظرمو بگم آخه استفاده کردم

من به وسیله یکی از دوستام با عطر بیکینی آشنا شدم

تو اینترنت سرچ زدم اولین سایت رخ بانو بود توضیحاتشو که خوندم فهمیدم باید نزدیک نواحی استفاده بشه نه ... 

من دو بار خریدم ازشون راضی راضی ام یکی این مدل که عکسشو میذارم یکی هم مدل هانلو که هانلو بهتر بود  هم رایحه بهتری داشت هم جنسش شیشه ای بود حس بهتری داشت

پیشنهاد میکنم بخرید هم خودم راضیم هم شوهرم فقط حواستون باشه اطراف نواحی استفاده کنید

امیدوارم نظرم بهتون کمک کرده باشه  

اونایی که در مورد طعم و ظاهر مسخره میکنن باید بگم باید به خوتون خندید که فاز قدیسه برداشتید .برای اونایی هم که نمیدونن بله استارتر کاملا سوالشو درست پرسیده بود.بو و طعم برای یه خانوم خیلی مهمه .از نظر ظاهر هم منظورش این نبود که کاری مثل عمل جراحی انجام بده ،منظورش روشنی و لطافت و نرم شدنش هست حالا برید بشینید تخمه بذارید و به کامنتهای مسخرتون بخندید

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز