2777
2789
عنوان

پنت هاوس

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی باهاش حال نکردم حتی فصل ۳ رو‌تموم نکردم چون یکی میمرد بعد فرداش باز میومد 

الان باز نویسنده اش یه مدل دیگه ساخته ۷ فراری اونم تا قسمت ۱۰ دیدم فقط 

به نظرم سریالای هیجانی خیلی بهتری هست مثل سیگنال و ویس و موش و یه سریال از کیم نام گیل که جنایی بود اسمش یادم نیست ...

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

من خیلی باهاش حال نکردم حتی فصل ۳ رو‌تموم نکردم چون یکی میمرد بعد فرداش باز میومد  الان باز نو ...

نظرتون محترمه ولی به شخصه پنت هاوس رو با هیچ سریالی که توی این ۱۶سال دیدم عوض نمیکنم.

'-' !니 곁에 나는 살수있어
نظرتون محترمه ولی به شخصه پنت هاوس رو با هیچ سریالی که توی این ۱۶سال دیدم عوض نمیکنم.

سلیقه ها متفاوته دیگه ...وگرنه من اصلا موقع معرفی سریال به هیشکی پنت هاوس معرفی نمیکنم چون بعدش کلی مسخره میکنن که این بچه بازیا چی بود هر کی میمیره باز برمیگرده !!!

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

سلیقه ها متفاوته دیگه ...وگرنه من اصلا موقع معرفی سریال به هیشکی پنت هاوس معرفی نمیکنم چون بعدش کلی ...

ولی برعکس من به همه معرفی کردم و همه پشماشون ریخته از داستانش و تازه هرکس مرد برنگشت چون اصلا نمرد فقط یکی مرد که برنگشت دیگه .

'-' !니 곁에 나는 살수있어
اره کره ای هست  این سریال حول پنت هاوس یک آپارتمان لوکس صد طبقه در گانگنام در جریان است. شیم س ...

ممنون گلم😍😍رفت تو لیست فیلم هایی ک قراره ببینم

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  
ممنون گلم😍😍رفت تو لیست فیلم هایی ک قراره ببینم

امیدوارم ببینی حتما چون نبینی نصف عمرت بر فناست ادیت هاش رو هم میتونی توی پینترست ببینی خفنه

'-' !니 곁에 나는 살수있어