2777
2789
عنوان

پنت هاوس

428 بازدید | 28 پست

و منی که برای بار نمی‌دونم چندم شروع کردم دیدمش و هنوزم دوسش دارم ....واقعا یه سریال چقدر می‌تونه تو دل برو باشه آخه ؟!...🥹🥹🥹🍓🍒❤️💜🍒🍓

'-' !니 곁에 나는 살수있어

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی خوب بوددد ای کاش تموم نمیشد اگ وقت داشتم دوباره نگاش میکردم 🥲🤌

وای اره عالی بود من دوباره دان کردم نگاش میکنم اصلا زندگی میکنه آدم باهاش همه چیش خوبه مخصوصا وایبش ک نگو...🥹🥹🥹

'-' !니 곁에 나는 살수있어

فیلمش کره ای؟؟میشه ی چکیده کوچکی ازش بگید؟

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  
وای اره عالی بود من دوباره دان کردم نگاش میکنم اصلا زندگی میکنه آدم باهاش همه چیش خوبه مخصوصا وایبش ...

دیقا دیگ بعد اون سریال قشنگ کره ای انقد ب دلم ننشست 

حتی بازیگراشو کارگردانشم دنبال کردم ولی دیگ مث این بازی نکردن و نساختن 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

پنت هاوس موضوعش چیه ، عاشقانه است یا جنایی

موضوعش دارم انتقامی هست 

این سریال حول پنت هاوس یک آپارتمان لوکس صد طبقه در گانگنام در جریان است. شیم سو ریون در ناز و نعمت بزرگ شده و اکنون زنی برازنده و جز افراد مرفه می‌باشد همسرش نیز فردی موفق در تجارت است. چئون سو جین نیز در خانواده‌ای ثروتمند به دنیا آمده و اکنون فردی متکبر میباشد و همسرش نیز جراح و فردی بلند پرواز است. اما اوه یون هی از خانواده‌ای ضعیف می‌آید و برای موفقیت فرزندانش سخت تلاش می‌کند و قصد دارد آن‌ها را جز افراد مرفه قرار دهد…

'-' !니 곁에 나는 살수있어
فیلمش کره ای؟؟میشه ی چکیده کوچکی ازش بگید؟

اره کره ای هست 

این سریال حول پنت هاوس یک آپارتمان لوکس صد طبقه در گانگنام در جریان است. شیم سو ریون در ناز و نعمت بزرگ شده و اکنون زنی برازنده و جز افراد مرفه می‌باشد همسرش نیز فردی موفق در تجارت است. چئون سو جین نیز در خانواده‌ای ثروتمند به دنیا آمده و اکنون فردی متکبر میباشد و همسرش نیز جراح و فردی بلند پرواز است. اما اوه یون هی از خانواده‌ای ضعیف می‌آید و برای موفقیت فرزندانش سخت تلاش می‌کند و قصد دارد آن‌ها را جز افراد مرفه قرار دهد…

'-' !니 곁에 나는 살수있어
هفت فراری رو دیدی ؟!

اره ۲.۳ قسمت اولشو دیدم ب دلم ننشست به اندازه پنت هاوس ادامه ندادم ...

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹