2777
2789
عنوان

پنت هاوس

426 بازدید | 28 پست

و منی که برای بار نمی‌دونم چندم شروع کردم دیدمش و هنوزم دوسش دارم ....واقعا یه سریال چقدر می‌تونه تو دل برو باشه آخه ؟!...🥹🥹🥹🍓🍒❤️💜🍒🍓

'-' !니 곁에 나는 살수있어

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی خوب بوددد ای کاش تموم نمیشد اگ وقت داشتم دوباره نگاش میکردم 🥲🤌

وای اره عالی بود من دوباره دان کردم نگاش میکنم اصلا زندگی میکنه آدم باهاش همه چیش خوبه مخصوصا وایبش ک نگو...🥹🥹🥹

'-' !니 곁에 나는 살수있어

فیلمش کره ای؟؟میشه ی چکیده کوچکی ازش بگید؟

سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آرش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "  
وای اره عالی بود من دوباره دان کردم نگاش میکنم اصلا زندگی میکنه آدم باهاش همه چیش خوبه مخصوصا وایبش ...

دیقا دیگ بعد اون سریال قشنگ کره ای انقد ب دلم ننشست 

حتی بازیگراشو کارگردانشم دنبال کردم ولی دیگ مث این بازی نکردن و نساختن 

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

پنت هاوس موضوعش چیه ، عاشقانه است یا جنایی

موضوعش دارم انتقامی هست 

این سریال حول پنت هاوس یک آپارتمان لوکس صد طبقه در گانگنام در جریان است. شیم سو ریون در ناز و نعمت بزرگ شده و اکنون زنی برازنده و جز افراد مرفه می‌باشد همسرش نیز فردی موفق در تجارت است. چئون سو جین نیز در خانواده‌ای ثروتمند به دنیا آمده و اکنون فردی متکبر میباشد و همسرش نیز جراح و فردی بلند پرواز است. اما اوه یون هی از خانواده‌ای ضعیف می‌آید و برای موفقیت فرزندانش سخت تلاش می‌کند و قصد دارد آن‌ها را جز افراد مرفه قرار دهد…

'-' !니 곁에 나는 살수있어
فیلمش کره ای؟؟میشه ی چکیده کوچکی ازش بگید؟

اره کره ای هست 

این سریال حول پنت هاوس یک آپارتمان لوکس صد طبقه در گانگنام در جریان است. شیم سو ریون در ناز و نعمت بزرگ شده و اکنون زنی برازنده و جز افراد مرفه می‌باشد همسرش نیز فردی موفق در تجارت است. چئون سو جین نیز در خانواده‌ای ثروتمند به دنیا آمده و اکنون فردی متکبر میباشد و همسرش نیز جراح و فردی بلند پرواز است. اما اوه یون هی از خانواده‌ای ضعیف می‌آید و برای موفقیت فرزندانش سخت تلاش می‌کند و قصد دارد آن‌ها را جز افراد مرفه قرار دهد…

'-' !니 곁에 나는 살수있어
هفت فراری رو دیدی ؟!

اره ۲.۳ قسمت اولشو دیدم ب دلم ننشست به اندازه پنت هاوس ادامه ندادم ...

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹