2777
2789
عنوان

کاش...

154 بازدید | 13 پست

عمیقا دلم‌میخواد هر چه زودتر به استقلال برسم از هر نظری. بعدش مهاجرت کنم و برم یه جای دیگه  و یه زندگی جدید شروع کنم‌ . به شدت از آدمای دور و برم بدم میاد نمیخوام هیچکدومو ببینم از همشون نفرت دارم . دلم‌میخواد برم جایی که نه من کسیو بشناسم نه کسی منو بشناسه بلکه بتونم اونجا دوباره از نو متولد بشم و از این کالبد سیاه و سنگی در بیام

چون به نینی یار جون بر خورد پاکش کردم🎀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دل زده شدن ات از مردم به خاطر اینه که : 

ذات بد مردم و شناختی و از رنگ و ریا خسته شدین.

ولی خارج رفتن نه تنها مشکل تون حل نمیکنخ که بیشتر ام میشه. 

واسه تنها شدن لازم نیست خودتون آواره کشور غریب کنین یه مدت برین مشهد زندگی کنین 

حال تون قطعا بهتر میشه

ایشالا انقدر وضعیتت خوب بشه دیگه هیچوقت بر نگردی ایران ✨️🫂

ایشالا دیگه هیچوقت برنگردم و روی نحس کسایی که میشناسم رو نبینم

ایشالا دیگه هیچوقت برنگردم و روی نحس کسایی که میشناسم رو نبینم

مطمعن باش میشه وقتی یه چیزی رو از تهه قلبت بخوایی و باورش کنی میشه فقط تلاش کن

شاهنشاه آریامهر 💚🦁❤
دل زده شدن ات از مردم به خاطر اینه که :  ذات بد مردم و شناختی و از رنگ و ریا خسته شدین. ولی خ ...

من بزرگسال نیستم که فعلا بتونم هر جایی که دلم بخواد برم قطعا خانواده نمیزارن . ولی قسم میخورم که یه روزی میرم و بر نمیگردم با یه غریبه ازدواج میکنم تا عمر دارم نه جواب تلفن کسی رو(به جز پدر و مادرم) میدم نه ازشون سراغی میگیرم

دل زده شدن ات از مردم به خاطر اینه که :  ذات بد مردم و شناختی و از رنگ و ریا خسته شدین. ولی خ ...

دقیقا ذات بدشون رو شناختم. همشون ریاکارن.  جوری ان که واقعا باورم شده اگه آدم چهار تا دوست معتاد داشته باشه بهتر از ایناست

من بزرگسال نیستم که فعلا بتونم هر جایی که دلم بخواد برم قطعا خانواده نمیزارن . ولی قسم میخورم که یه ...

تشکیل زندگی خوب به شرط اینکه برای فرار از مشکلات نباشه.

درثانی سرنوشت آدم هایی که از خونه رفتن میشه کارتون خوابی و هزار خطر

تشکیل زندگی خوب به شرط اینکه برای فرار از مشکلات نباشه. درثانی سرنوشت آدم هایی که از خونه رفتن میشه ...

قطعا اگه هوش و زور داشته باشن اینجوری نمیشه. منم میخوام از الان روی خودم کار کنم تا شعور رفتن به یه مملکت عجیبه رو داشته باشم حداقل 

قطعا اگه هوش و زور داشته باشن اینجوری نمیشه. منم میخوام از الان روی خودم کار کنم تا شعور رفتن به یه ...

اگه گوش شنوا برای درد دل خواستین در خدمتم.

شاید نتونم شرایط تون و درک کنم ولی قطعا تجربه هام میتونه تا مقدار زیادی کمک تون کنه