2777
2789
عنوان

دیدبرفکی

| مشاهده متن کامل بحث + 4625 بازدید | 255 پست
آره همونه،حق باشماس خیلی انرژی منفی میده به آدمم😄 عوارضش درآینده خودش نشون میده مثل آب مروار و تار ...

بله خیلی انرژی منفی میده گروه 

نه همه آب مروارید‌ نمیگیرن من با خیلیا صحبت کردم تو این سایت نزدیک بیست یا سی سال بود که مگس پران داشتن گفتن آب مروارید ندارن فقط همین مشکل برفک و مگس پرون دارند

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
شما چند وقته که داری، تونستی بهش عادت کنی؟ دقیقا تو هرچشمت چند تا داری؟

من نزدیک ۷ ماه نه نتونستم عادت کنم دنیا برام شده جهنم آرزو مرگ دارم انقد تحت فشارم من از قبل هم از نور و خورشید متنفر بودم الان نفرتم چندین برابر شده همش حسرت میخورم 

شما چند وقته دارید چی میبینی دقیقا ؟ 

من یکی از چشمام دوتا نقطه ریز داره با یه لکه بزرگ مثل دود 

یکی دیگه هم نقاط سفید و خط 

خلاصه که جون به لب شدم 🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نزدیک ۷ ماه نه نتونستم عادت کنم دنیا برام شده جهنم آرزو مرگ دارم انقد تحت فشارم من از قبل هم از ن ...

من دقیقا دی ماه سال ۹۹ به علت خشکی چشم مگس پران گرفتم،۲سال اول تونستم عادت کنم و برا ماه ها متوجهش نمیشدم ولی چون دیدبرفکی گرفتم و خیلی مخل اعصابم شد مگس پرانم پررنگ تر شد وآزار دهنده شد

من تو دوتا چشمم یه رشته به شکل موی پررنگ و ۵تا نقطه تو چشم چپم،در کل فک کنم از هر کی پرسیدم،مگس پرانش ازم بیشتره ولی موندم چرا اذیت کنندس

من دقیقا دی ماه سال ۹۹ به علت خشکی چشم مگس پران گرفتم،۲سال اول تونستم عادت کنم و برا ماه ها متوجهش ن ...

علت فک نمیکنم خشکی باشه علت مگس پران شل شدن زجاجیه است که بیشتر تو نزدیک بین ها اتفاق میوفته 

من کاملا درکت میکنم شمارو 

هیچکس متوجه زجری که ما میکشیم نیست 

بنظرم این اختلال کل روح و روان فرد بهم میریزه و عوارض زیادی داره 

۲ بار دیدم اونم تو سالن فوتسال وقتی خیلی میدویدم و نفس نفس میزدم،به چشمم فشار میومد و جرقه میزد

بله اکثر کسایی که مگس پران دارند جرقه هم میبینن گاهی 

خیلی بده 

روز گار آدم سیاه میشه با این عارضه 

حسرت خوب دیدن و شفاف دیدن به دلمون میمونه تااخر عمر 

بله من دلیلش این بود شبا تاصبح تو تاریکی باگوشی کار میکردم

من از چند تا پزشک پرسیدم گفتن تنها علت شلی زجاجیه اس 

وگرنه اینا بهونس 🥺

علت فک نمیکنم خشکی باشه علت مگس پران شل شدن زجاجیه است که بیشتر تو نزدیک بین ها اتفاق میوفته  ...

نه بااینکه گفتی کل  روح و روان فرد رو بهم میریزه مخالفم،چون میشه باعینک آفتابی کمتر متوجهش شد،

نه بااینکه گفتی کل  روح و روان فرد رو بهم میریزه مخالفم،چون میشه باعینک آفتابی کمتر متوجهش شد،

بله با عینک اوکی هست 

ولی بدون عینک واقعا عذابه