2777
2789
عنوان

شوهرم قبول نمیکنه خونه رو بزرگ کنه

266 بازدید | 24 پست

با قسط و هزار بدبختی یه ویلا تو شمال خریدیم...پنج ساله داریم قسطاشو میدیم... برنامه از اول این بود بفروشیمش خونه مونو بزرگ کنیم...خونه ام ۸۰ متره دو خوابه دو تا بچه دارم یه دختر یه پسر..دخترم همش داره با داداشش دعوا میکنه که اومد اتاقم وسایلامو خراب کرد..کلا وسایلای پسرم کف پذیراییه....خونه ی شمالو چیدم نهاین دوسه ماه یه بار میریم...هر چی میگم بفروشیم خونه بزرگتر کنیم تو کتش نمیره...واقعا دلم میگیره فکر میکنم تا آخر عمرم تو خونه هشتاد متریم.... خونه هم خرج افتاده حداقل  ۳۰۰ خرجشه یکم سرو شکل بگیره...دیگه گفتم سر خونه دعوا بندازم شاید راصی شه...با زبون خوش جلو نمیره

ویلایی که در کل دهروز در سال میخوام برم به چه دردم میخوره.... من هرروز تو خونه ام و دیگه کمبود جا داره ادیت میکنه...پسر کوچیکم کمد و تختم نداره اتاق کوچیکه زمین براش جا میندازم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرروز تکرار کن بگو خونه کوچیکه خالم داره بهم‌ میخوره از این خونه بدم میاد عرضه نداریم بزرگ‌ترش کنیم . به شوهرت بگو ویلا رو بفروشیم یه کوچیکترش رو بخریم مابه التفاوتش رو بذاریم روی خونه 

معلومه خونه سه خواب بهتره، من خونه ام سه خوابه یه دختر دارم تازه اگه بخوام بچه دومو بیارم دیگه جا برای وسایل اضافه تو خونه ندارم،

اگه دخترت پنج سال به بالاست به زبون دخترت بنداز که جلوی باباش بگه چرا داداش اتاق نداره دائم میاد تو اتاق من وسایلمو خراب میکنه

فقط 24 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به خواسته ام... 

کاملا حق داری

ما اول زندگی تو خونه ۹۰ متری واقعا سختم بود. وقتی،میتونه بفروشع بزرگتر بخره واقعا نمی،فهمم چرا این کار رو نمی کنه. به نظرم تا میتونی بهش بگو تا راضیش کنی

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
معلومه خونه سه خواب من خونه ام سه خوابه یه دختر دارم تازه اگه بخوام بچه دومو بیارم دیگه جا برای وسای ...

دوازده سالشه...فصای خودشو میخواد چجوری با یه بچه سهساله هم اتاقش کنم...یکیش ۹ شب میخوابه یکی ۱۲ شب

کاملا حق داری ما اول زندگی تو خونه ۹۰ متری واقعا سختم بود. وقتی،میتونه بفروشع بزرگتر بخره واقعا نمی ...

اره باید برم رو مخش دیگه عاشق شماله میده حالش خوبه ولی خب تو خونه کوچیک که زندگی نمیکنه صبح ۶ میره ۹ شب میاد خونه دلشم میگیره میره شمال..