من کنکور فرهنگیان شرکت کردم بعد ی پیام برام اومد که باید حداکثر تا۱۰،۲۱ انتخاب رشته فرهنگیان کنم کسی میدونه چجوری هست و آیا تمدید میکنن؟
ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
منم ثبت نام کردم ولی برام همچین پیامی نیومده حواست باشه
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
بر چه اساسی انتخاب رشته کنم من که هنوز کنکور رو ندادم
ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅
منم ثبت نام کردم ولی برام همچین پیامی نیومده حواست باشه
منم به این شک کردم کلاه برداری باشه اما گفتم بازم بپرسم خیالم راحت شه
سلام خدمت همه لطفا حواستون به این نوع پیام ها باشه ☝️
❌کلاهبرداری❌
⛔️این پیامی که تو تصویر میبینید و شاید براتون ارسال شده باشه، فیک هست و برای سودجویی موسسه نام برده می باشد.
❌ اطلاعات تون رو ثبت نکنید
✅ صرفا درخصوص انتخاب رشته ومصاحبه دانشگاه فرهنگیان به سایت رسمی سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org میشه استناد کرد.