2777
2789
عنوان

فرهنگیان

168 بازدید | 13 پست

من کنکور فرهنگیان شرکت کردم بعد ی پیام برام اومد که باید حداکثر تا۱۰،۲۱ انتخاب رشته فرهنگیان کنم کسی میدونه چجوری هست و آیا تمدید میکنن؟

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

هر پیامی معتبر نیس رو هر لینکی نزنین حواستون باسه

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

منم ثبت نام کردم ولی برام همچین پیامی نیومده حواست باشه 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خو بروانتخاب رشته کن دیگه

بر چه اساسی انتخاب رشته کنم من که هنوز کنکور رو ندادم 

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

منم ثبت نام کردم ولی برام همچین پیامی نیومده حواست باشه 

منم به این شک کردم کلاه برداری باشه اما گفتم بازم بپرسم خیالم راحت شه

سلام این پیام تبلیغات هست و تقلبیه به هیچ عنوان وارد لینک هایی که میفرستن نشین حتی سازمان سنجش هشدار داده در مورد این پیام های جعلی

کاربری دست دوتا رفیقه🦋من از شکست هام قشنگ ترین موفقیت هارو میسازم:)🤍✨️و افوض امری الی الله🫀

و اینکه انتخاب رشته قبل از کنکور هست ولی هنوز از طرف سازمان سنجش وقت دقیقش اعلام نشده

کاربری دست دوتا رفیقه🦋من از شکست هام قشنگ ترین موفقیت هارو میسازم:)🤍✨️و افوض امری الی الله🫀

عزیزم گفتن لایک کن

متوجه منظورتون نشدم چی رو؟

سلام خدمت همه
لطفا حواستون به این نوع پیام ها باشه ☝️

❌کلاهبرداری❌

⛔️این پیامی که تو تصویر میبینید و شاید براتون ارسال شده باشه، فیک هست و برای سودجویی موسسه نام برده می باشد.

اطلاعات تون رو ثبت نکنید

✅ صرفا در‌خصوص انتخاب رشته ومصاحبه  دانشگاه فرهنگیان به سایت رسمی سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org  میشه استناد کرد.

ممنون از همگی خیالم راحت شد🙏

2790
2778
2791
2779
2792