2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از طریق معرف. توی اجتماع. حضور در کلاسهایی که خانما بیشتر هستن. 

آخه الان یجوری شده همه یکی رو دارن که بخوان باهاش ازدواج کنن اینجوری کم پیدا میشه 

ببین اول فاز خودت چیه .به عنوان یکی که خودمون داریم برای برادرم دنبال مورد ازدواج میگردیم برادر من همین که دختری پاچه کوتاه و جلو باز نپوشد خیلی روابطش معمولی باشه مثلا بگو بخند محل کارش درحد دوتا همکار نه اینایی که باهم دست میدن و هم دیگه رو هل میدن و این چیزا .مثلا برادرم مذهبی تره مسجدی و این جور موارد به چشمش میاد ولی باید واقعی باشه 

ولی برعکسش پسر عموم با اونچیزی که گفتیم مشکل نداره. همین چیزا که دوست داری داشتهباشی به چشم میای خانواده طرف میان دنبالت

ببین اول فاز خودت چیه .به عنوان یکی که خودمون داریم برای برادرم دنبال مورد ازدواج میگردیم برادر من ه ...

من دو مورد خواستگار سنتی داشتم یکی حس انگار خیلی دورو بود و حس کردم اصلا شکست عشقی خورده و اینا، یکی دیگه ام چند ماه آشنا شدیم بهم خورد این هنوز تو اینستا گاهی بهم دایرکت میده میگه دوست دارم ولی ازدواج نه بیا باهم دوست باشیم 

کلا مورد خوب پیشنهاد نمیشه 

دختربایدسنگین باشه فکرنکنه بادراختیارگذاشتن خودش وتن دادن ب هرخواسته کثیف وسواستفاده طرف می‌تونه علاقه مردوب خودش جذب کنه اینجوری فقط آبروی خودشوب بادمیده وب چشم خراب دیده میشه،اگه واقعامردقصدش زندگی وازدواجه بهتر اینه که خونواده هادرجریان آشنایی قراربگیرن ن اینکه سرخودخودشوواردرابطه بی سروته بکنه 

Dunyada olumden baskasi yalan