2777
2789
ببین پسر که دو زار پول ته جیبش نباشه،کار و درآمد نداشته باشه ،عاقل باشه ازدواج نمیکنه،ولی پسری که کا ...

اتفاقا برعکسه اینایی که همچی دارن ازدواج نمیکنن😂

ببین پسر که دو زار پول ته جیبش نباشه،کار و درآمد نداشته باشه ،عاقل باشه ازدواج نمیکنه،ولی پسری که کا ...

من کم ندیدم مردای پولداراماعیاشی ک دنبال تنوع وفقط عشق وحال بودن

Dunyada olumden baskasi yalan

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دختربایدسنگین باشه فکرنکنه بادراختیارگذاشتن خودش وتن دادن ب هرخواسته کثیف وسواستفاده طرف می‌تونه علا ...

دقیقا منم وارد روابط بی سروته نمیشم و همیشه تنهام، ولی دخترایی که با پسرای زیادی ارتباط دارن ازدواج کردن و اتفاقا ازدواج هاشونم خوب بوده چون با آدمای زیادی معاشرت میکنن شانسشون بیشتره 

دقیقا منم وارد روابط بی سروته نمیشم و همیشه تنهام، ولی دخترایی که با پسرای زیادی ارتباط دارن ازدواج ...

ببخشیدچ فایده بعدهزارباردست ب دست شدن یه ازدواج داشته باشی! جوجه روهم اخرپاییزمیشمارن اکثراونایی ک دنبال تنوع بودن بعدازدواجم ب زندگی مشترک تعهدانچنانی نخواهندداشت

Dunyada olumden baskasi yalan
من دو مورد خواستگار سنتی داشتم یکی حس انگار خیلی دورو بود و حس کردم اصلا شکست عشقی خورده و اینا، یکی ...

کلا من نظرم اینه اگه دنبال مورد سنتی و مذهبی هستی واقعا تو این جامعه همین قدر که دختر ر محجبه و دارای یه سری چارچوب‌ها تو روابطش ببینند بیشتر تیپ امروزی ها به چشم میاد. اما اگه نظرت اینطور نیست فردا با یه مرد با اون شخصیت و دیدگاه هم  ازدواج کنی یا باید خودت رو خیلی تغییر بدی یا به مشکل میخورید

خب اگه یه پسر همه چیز داشته باشه زن میخواد چیکار؟!🤔

ینی یکی رو بگیره که پولش رو خرج کنه از امکانات ش استفاده کنه؟!! 😳

مگه فکر کردین خود ما پسرا چلاقیم که نتونیم با پول و ماشین و ... عشق و حال کنیم؟!😳🤨

کاربر آقا🙋🏻‍♂️
میشه بپرسم چرا دنبال ازدواجی و دنبال چ دختری هستی 

چون دنبال یه رابطه دائمی هستم که توش دل کندن نباشه چون خیلی دل شکستگی حالم رو بد میکنه!!

دنبال یه دختر مذهبی مثل خودم

کاربر آقا🙋🏻‍♂️
کلا من نظرم اینه اگه دنبال مورد سنتی و مذهبی هستی واقعا تو این جامعه همین قدر که دختر ر محجبه و دارا ...

من کاملا معمولیم و تو این جامعه معمولیا به چشم نمیان