2789
عنوان

مادرشوهر

649 بازدید | 36 پست

من مادرشوهرم خیلی تو زندگیم دخالت میکنه دیگه خسته شدم امروز وسایلم رو جا گذاشتم تو بی آرتی (خدارشکر پیدا شد) همسرم زنگ زده بود به مادرش گفته بود که زنم وسایلش رو جا گذاشته در بی آرتی و مادر شوهر شروع کرده بود به توهین به من و اینکه گفته بود اگه پیدا نشن باید زنت رو طلاق بدی تا مشکلی پیش میاد برام مادرشوهرم میگه باید زنت رو طلاق بدی و سر این موضوع دعوا شدیدی با همسرم داشتم برای اولین بار بهم فوش ناموسی داد تازه شروع زندگیمه میترسم اوضاع بدتر بشه بعدا، همه چی زیر سر مادرشوهرمه دوران عقدم دلم خوش بود میام شهر دیگه از شرش راحت میشم ولی نه هیچ فرقی نداره پیشش باشم یا شهر دیگه دخالت خودش رو میکنه همیشه در حالت عادی بد منو پیش همسرم میگه ولی رو در رو باهام خوبه واقعا نمیدونم چه کار کنم لطفا راه حل بدبد کلا دید همسرم رو عوض کرده نسبت به خانواده خودم اولین همسرم عاشق خانواده من بود حتی چند چند روز میموند ولی الان به زور من میگه یه روز بمونه و مشکل دیگه اینه همسرم عاشق مادرش هست و هر چی اون میگه جز چشم چیز دیگه ای نمیگه با اینکه من ازدواج سنتی کردم و باعث این ازدواج فقط مادر خودش بود ولی الان باهام اینجور میکنه واقعا مغزم نمی‌کشه چند باری به خانواده ام گفتم ولی همسرم برگردوننده ام هووووف😭

بزن از گوشی شوهرت بلاکش کن😂😂😂

عزیز مادر منتظر اومدنتم 🧑🍼 برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بخونید خوندید بهم بگید 🥰انشالله به سلامتی بیایی جان مادر🌹فداتشم دلیل ادامه دادنم🫀 ۱۴۰۳/۷/۴ خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹 یادم نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من 🥀 در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اشتباه بزرگ تر رو شوهرت کرده که زارت گذاشته کف دست ننش

⭕️از عجایب نی نی سایت:⭕️😁طرف تاپیک زده؛ سلام خانما دیشب خواب دیدم شوهرم داره بهم خیانت میکنه، اسم زنه هم سارا بود، تو خواب دست تو دست هم خوش بودن و ظاهرا زنه هم حامله بود  با یه حالی از خواب بیدار شدم. بگید چکار کنم؟ دارم دیوونه میشم... حتی می ترسم بخوابم!و اما جواب نی نی سایتی های غیور همیشه در صحنه:۱_خوابت رو دانلود کن بزار جلوش بگو این چه وضعشه خائن.۲- ببین دانلود فایده نداره، باید از خوابت اسکرین شات بگیری. عکسش رو داشته باش سند باشه.۳- عکس؟ کو!کو!۴- بز.بز .۵- ببین امشب تو خواب با مامور برو سراغشون.۶- من میگم نخواب تا اونا هم همونبین.۷نفهمیدی چطوری حامله شده؟۸- بچه داری؟ ببین فقط طلاق. ۹_من شماره سه هستم، اگر عکسش رو نمی زاری تا گزارش بزنم.۱۰_ با اجازه اسی بیاید تاپیک آخر من.۱۱- نی نی یار ۵ هنوز کسی بهم توهین نکرده، تاپیک ببند یه وقت توهین نکنند بهم. ۱۲_تو چندسالته اون چندسالشه.۱۳_ دوستان اگر تاپیک پربازدید شد برام یه صلوات بفرستید مشکلم حل بشه.۱۴_ب خاطر همینه دوست ندارم ازدواج کنم.۱۵_بچه برا چی آوردی از این شازده.۱۶_ب روش نیار قشنگ با سیاست کاری کن خونه ب نامت کنه ،کلی طلا جمع کن بعد طلاق ۱۷_خانما تو تاپیک مرد هست ادب رعایت شود.۱۸_یکی منو لایک کنه بعدا بیام بخونم الان خوابم میاد.۱۹_چرا حس میکنم تایپیک سرکاریه☹️🎈منو با امضام میشناسن پس لطفا کپی نکنید میسی🎈

مشکل از مادر شوهرت نیست مشکل از شوهرته که همه چیز زندگی تون رو باید مادرش گزارش بده به نظر من جلو شوهرت اصلا راجب مادرش بد نگو با مادرش مهربون باش اینجوری به تدریج مادرشوهرت هرچی بگه شوهرت خوش خجالت میکشه البته بستگی به شوهرتم داره که آدم باشه و خوبی رو بفهمه

چقدر زندگیت مثل گذشته منه البته با این تفاوت که مادرشوهرمن از طلاق حرف نمی‌زد تو روبروم هم دخالت میکرد و بین منوشوهرم دعوا مینداخت البته الان شوهرم درست شده و دیگه به حرف مادرش نیست تو هم زیاد غصه نخور چون هنوز شوهرت شناخت کافی ازت نداره و هنوز اول زندگیتونه شوهرت فکر می‌کنه هر چی مامانش بگه درسته اما درست میشه تا دوسه سال دیگه نهایتش چهار سال دیگه اینا تموم میشه 

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

مقصر شوهر میشه که این مشکلا به وجود میاد اگه شوهر رعایت کنه حرمت زنشو همه جوره نگه داره اینطور نمیشه منم دقیق شرایط تو رو داشتم سعی کنید دوتاتون چیزی حریم خونه نگین به اونم تاکید کن بگو منم زنگ بزنم‌به مادرم بگم حرفای تو رو خوشت میاد 

ببین موقع هایی ک با شوهرت خوشی بهش بگو ما خیلی از حرفا رو باید بین خودمون نگه داریم ن تو باید ب خانوادت بگی بعضی از مسائل و نه من 

بعدش م گوشی شوهرت و آروم و بی صدا بردار شماره مادرشوهر تو بنداز بلاک و دیگ ب روی خودت نیار منم تازه عروسم مادرشوهر همش برام خط و نشون می‌کشه میگف باید هرروز ب من زنگ بزنی بگی پسرم چیکارا می‌کنه همش ب شوهرم میزنگید و ب من نه آمارو از اون میگرف منم خیلی شیک و مجلسی بلاک ش کردم 

الان دیگ نمیتونه بزنگه ی هر از گاهی ب من زنگ میزنه و خط و نشون می‌کشه ک چرا زنگ نمیزنی و چرا گوشی شوهرم همش اشغالع منم ب روی خودم نمیارم حتی ی بار میخواس مچمو بگیره 😂😂😂😂

اون زنگ نزنه پسر وابسته ک زنگ میزنه  من از دستشون حتی تا خودکشی هم رفتم

واقعا خب رفتی خونه مادرشوهر آروم بی صدا شوهرت و بلاک کن 😂😂😂😂امان از دست اینا خداروشکر شوهرمن زنگ نمیزنه اونم ی هراز گاهی مادرشوهرم با گوشی پدر شوهرم میحرفه و چقدر چرت و پرت میگ ک زنت زنگ نمیزنه  

به نظرم سکوت بهترین چیز یه مدت عکس العمل نشون نده

البته اگه بتونی چون خیلی شدید برخورد کردی

همسرتم سیاست نداره که میاد به تو میگه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)