2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 36 پست

جلوی شوهرت بد مادرشوهرت را نگو 

کمی مارمولک بازی در بیار خب

بلاک کنی اگه شوهرت بفهمه شاید غوغا کنه تازه وقتی میخاد خودش به مادرش بزنگه فوری میفهمه که بلاکه 

مواظب گفتارت باش مبادا دلی را بشکنی و تاوانش را بدهی

اوایل زندگی همه ی مردا بچه ننه هستن 

شوهر من که تا چند ساله اینجوری بود یه چیزی تو خونه خراب میشد به جای اینکه تعمیر کاربیاره درست کنه میرفت سراغ ننش که بدبخت شدم یخچالم خراب شده😐اونا هم بدبخدا انقدر خسیس بودن انگار باباشون مرده همگی میومدن خونم و عزا میگرفتن... واااای یادش افتادم حالم بهم خورد

یا غذا یزره باب میلش نبود میرفت خونه ی ننش میگفت زنم بلد نیس غذا درست کنه زدمش😐حسم میگه دلیل این حرکاتش این بوده که ننش قبل عروسی بهش گفته به زنت رو نده سخت بگیر بهش... که انقدرررر مشتاق بود خبرا رو ببره 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مشکل از مادر شوهرت نیست مشکل از شوهرته که همه چیز زندگی تون رو باید مادرش گزارش بده به نظر من جلو شو ...

این روش رو شوهر من تأثیر عکس داشت... از خونوادش تعریف میکردم الکی اینم فک میکرد لابد یه گوهی هستن بیشتر میرفت سمتشون

اوایل زندگی همه ی مردا بچه ننه هستن  شوهر من که تا چند ساله اینجوری بود یه چیزی تو خونه خراب م ...

😂😂😂😂 حالا شوهر من بعد عروسی پشت گوشی از من و کارام تعریف می‌کنه انگار می‌ترسه ازم 🤣🤣🤣 ولی تو دوران نامزدی اینجور نبود 

😂😂😂😂 حالا شوهر من بعد عروسی پشت گوشی از من و کارام تعریف می‌کنه انگار می‌ترسه ازم 🤣🤣🤣 ولی تو ...

من الان اینجوری شده انقدر میترسه😂😂تا خونوادش میان همش ازم تعریف میکنه و محبت میکنه... مادرشوهرم یه جوری میشه🤣اولا که شوهرم باهام خوب نبود مادرشوهره هم زبون داشت داد میزد سرم که مثلا پسرش لباس میخواد میگفت بدووووو لباسشو بش بدههههه یا بچم گریه میکرد یه اخم و تخمی میکرد که تو بلد نیستی بچه نگه داری موهاشو ببند یا لباسشو عوض کن (از این دخالتا) چون شوهرم جلوی اونا غر میزد 

اما الان که شوهرمم بعد چندین سال البته رامم شده و همه کار برام میکنه مادرشوهرمم لال شده و محبتای مصنوعی میکنه و با هر محبتی که شوهرم به من میکنه اون میترکه😁

این روش رو شوهر من تأثیر عکس داشت... از خونوادش تعریف میکردم الکی اینم فک میکرد لابد یه گوهی هستن بی ...

کلا مردا سیستم عجیبی دارن میگن سیاست بکار ببرین ولی به نظرم رو مردا هیچ سیاستی جواب نمیده فقط تو ذاتش باید باشه مهربونی و با شخصیتی

تا اون موقعه که من پیر میشم🥺

برای من گذشت پس برای تو هم میگذره اگه شوهرتو دوست داری تحمل کن

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍