2777
2789
عنوان

خ.و.د‌کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 55 پست
نه مجرد به گورم🤣🤣 واقعیت ازدواج شرایط داره که من ندارم وقتش برای هر کسی یه زمانی که باید برسه نمی ...

آره درسته عزیزم خیلی ممنون ک باهام حرف زدی.. یکی از تاپیکامو خاستم برات بفرستم لینکش اشتباه کپی میشه نمیدونم چرا.. اون تاپیکم ک کاشت ناخن کردم و بابام ۲ ماه هنوز باهام قهره رو بخون داخلش راجبه زندگیم و محدودیت های خانوادم گفتم❤منم مثله تو هیچ محبتی ندیدم ازشون هیچچچ🥺😞مادرم همش عصبی و ناراحته بخاطره کارایی ک بابام تو گذشته باهاش کرده بابامم شکاک و بد دل و ترس از ابرو داره و ب شدت عصبی خشن و وحشتناکه🙂💔خودمم بچه اخر و پنجمه خانوادم و اختلاف سنی خیلی باهاشون دارم جا نوشونم ک بچشون😞💔

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
آره درسته عزیزم خیلی ممنون ک باهام حرف زدی.. یکی از تاپیکامو خاستم برات بفرستم لینکش اشتباه کپی میشه ...

ن بچشون*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا متاسفم به خاطر اتفاقاتی که تجربش کردی  ولی خوشم اومد از شجاعتت دختر اول اینکه میخوام بد ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم از اینکه این همه وقت گذاشتی فداتم..

گلم اخه خودشون نمیزارن شهره خودمون درس بخونم حتی نمیزارن سوپر مارکت جفته خونمون رو تنها برم چطوری برم یه شهره دیگه دانشگاه اخه.. گلم برا خانوادم بچه ۱ ساله با ۶۰ ساله فرقی نمیکنه فداتشم منم هرچی بزرگ تر شدم محدود تر شدم.. اینا واقعیته و هیچ راهی براش ندارم فقط باید بمیرم..

ن اتفاقن خیلی دیر شده برا خودکشی و باید هرچه زودتر انجامش بدم همه راها رو رفتم بخدا ۱۰ روز بیمارستان بودم ک فقط اجازه بدن برم دانشگاه بازم نشد و گفتن پسر هست اونجا بخدا من اصلا تاهالا با پسری نبودم نگاهی ب پسری نکردم هیچ کدوم از خواهرامم اینطور نبودن حتی دختر عموهامو دختر خالهام ک ب شدتتتتت ازادی دارن هم از این کارا نکردن ک خانوادم اینقدددد استرس دارن.. بخدا فقط من بدبختم فقط من محدودم اگه دختر عموها و دختر خالهامو ببینی ازاده ازادن حتی با دوستاشون میرن مسافرت.. اون وقت من اسم دوستامو بیارم سرمو میبرن بخدا😭😭💔ن دوستی ن کسی تو تنهایی خودم بدبخته بدبختم.. خیلیم اجتماعی و برونگرام.. ولی محدودم کردن یه سوپر مارکت سره کوچه نمیزارن برم.. خواهرام ۲۰ و خورده ای سالشون بود هیچ حقی از خودشون نداشتن بخدا ب سن نیست و ربطی ب سن نداره.. با هممون اینطور رفتار کردن.

اسی الان خوبی؟ کاری که نکردی؟؟ چیشد؟

نه کاری نکردم.ولی نمیدونم بعد از این چی میشه چون من هرلحظه از زندگیم بی ثباته

شفای همه بیماران یه صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ابجی چیشده

انجام کاری از روی نادانی که ظاهرش باعث تهمت و آبروریزی و حرف و حدیث شد وتاوان سختی که تا آخر عمر باید بدم.ناراحتی روحی خودخوری و انتظار مرگ.من خیلی بدبختم کاش خدا منو نیافریده بود.

شفای همه بیماران یه صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم