2777
2789
عنوان

خ.و.د‌کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 55 پست
منم هم سن شمام نحوه درگیری متفاوت مطمئن باش هم هستن تفاوت نسل و..... من خودم سالی یه بار تفریح با ...

تاپیکامو بخون عزیزم میفهمی چ وضعی دارم.

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مایل به کتک خوری؟     چیشده قربونت برم؟ برا چی باید دلت بخواد خودتو بکشی دختر قشنگ؟

فدای تو تاپیک کاشت ناخن و قهره بابام ک ۲ ماه قهره رو بخون متوجه میشی..

دلیلش خانوادمه ک ازشون متنفرم

چرا فکر میکنی خودکشی نجاتت میده؟؟

چون ناخواسته کاری کردم که ظاهرش باعث شد که مورد تهمت و آبروریزی قرار بگیرم در حالی که پشت اون کار چیزی نبود که دیگران برداشت کردن نمیشه با توضیح رفع اتهام کرد فقط مجبورم سکوت کنم و طعنه و زخم زبون بشنوم بین آشنا و فامیل.به خاطر یه آدم پرده در از خدا نترس

شفای همه بیماران یه صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
تاپیکامو بخون عزیزم میفهمی چ وضعی دارم.

خانواده منم سنتی میفهمم چی میگی گلم

ادم تو این سن خیلی چیزا میخواد 

بزار یه واقعیت بگم یه شبایی هدفن میزاشتم تو گوشم از شدت اشک نمی تونستم بخواب جهان کلا رو سختی این باید بپذیری حالا خانواده , شوهر , رشته تحصیلی و.... 

خانواده منم سنتی میفهمم چی میگی گلم ادم تو این سن خیلی چیزا میخواد  بزار یه واقعیت بگم یه ...

شوهر داری؟😬🙄

سلام 

امروز برای اولین بار میخوام دردودل کنم و چون کسی رو ندارم اینحا میگم

من یه دختر از یه خانواده کاملا بسته ام 

دختری با عقاید کاملا باز ،ماجراجو و عاشق کشف کرد ،یه دختر شیفته آزادی ....

ولی هرگز آزادی بهم داده نشد ..

از همون بچگی با خانواده ام جور نبودم همیشه متفاوت بودم و فک کنم این شرایطی هست که اکثر هم دهه ای های من داشتن

چون دهه هشتاد بخاطر اینترنت و شبکه های مجازی به سرعت پیشرفت کردن در شناخت دنیا و به همین دلیل میتونم بگم تغییراتی که شاید قرار بود در دو یا سه دهه اتفاق بیافته در یک دهه اتفاق افتاد بخصوص اینکه تا پدر و مادر من دیر ازدواج کردن و ...

چون ناخواسته کاری کردم که ظاهرش باعث شد که مورد تهمت و آبروریزی قرار بگیرم در حالی که پشت اون کار چی ...

دیگه بدتر   به خاطر یه آدم دیگه هم این دنیا هم اون دنیا رو بسوزون.

اول بهت میگم قوی باش و به خودت اعتماد داشته باش . خودکشی مهر تایید میزنه به همین سوتفاهمی که میگی 

دوم اینکه ماجرا رو بازگو کن اگر کسی باور کرد که خوب اگر هم نکرد دست و پا نزن که خودتو ثابت کنی فقط بسپار به دست خدا چون زمان همه چیزو روشن میکنه

نه مثال زدم 🤣 سختیها زندگی رو این تاپیک بخون https://www.ninisite.com/discussion/topic/12797806/ ...

میخاستم بگم دیگه باهام حرف نزن اگه اینقد بی عقلی ک تو این سن ازدواج کردی😂❤ببخشید فداتم ناراحت نشی..

خوندم گلم هعی🙂💔

میخاستم بگم دیگه باهام حرف نزن اگه اینقد بی عقلی ک تو این سن ازدواج کردی😂❤ببخشید فداتم ناراحت نشی.. ...

نه مجرد به گورم🤣🤣

واقعیت ازدواج شرایط داره که من ندارم وقتش برای هر کسی یه زمانی که باید برسه نمیشه سن گذاشت

نه چه ناراحتی

منم همینم مثل خودت دهه هشتادی 

نمیدونم چقدر تجربه داری تو زندگی من که سختی کشیدم و هنوزم بخشی هست خواستم بگم بهت که بعد هر لبخندی غم و بعد هر غم لبخند , چیزی در جهان ثابت نیست و وقتی عمر تمام میشه پس هر دردی قابل تحمل 

چون هرگز توسط خانواده درک نشدم همیشه حس تنهایی داشتم و مورد دیگری که هست همیشه خانواده من به برادر کوچکترم بیشتر محبت کردن ...چون اون متفاوت نبود و هم عقیده با خودشون بود 

من هم چون علاقه از اون ها ندیدم در ذهن بچگانه خودم گفتم و تصمیم گرفتم که من هم هیچ علاقه ای به اون ها نشون ندم این جوری بود که رابطه من با پدر و مادرم تبدیل شد به اینکه من فقط کار های خونه رو انجام بدم و میدونید دیگه کارهایی که هر دختری باید انجام بده و هیچوقت  نه من به اون ها محبتی کردم و نه از اون ها محبتی گرفتم و اینکه هیچوقت از عقایدم با اون ها صحبت نکردم تا...

فدای تو تاپیک کاشت ناخن و قهره بابام ک ۲ ماه قهره رو بخون متوجه میشی.. دلیلش خانوادمه ک ازشون متنفر ...

واقعا متاسفم به خاطر اتفاقاتی که تجربش کردی 

ولی خوشم اومد از شجاعتت دختر

اول اینکه میخوام بدونی خوانواده ات دوسِت دارن و عاشقت هستن.

ولی بزرگترین ایرادی که دارن دوست داشتن رو درست یاد نگرفتن ، عشق براشون درست تعریف نشده.

عشق میدونی یعنی چی؟ یعنی اینکه تو طرف رو معشوقت رو با تمام عقایدش با تمام چیزایی که خودش دوست داره و باهاشون حس خوبی میگیره دوست داشته باشی نه اینکه بخوای به چیزهایی که اعتقادات تو هستن هم اعتقاد داشته باشه بعد بیاد حتی بهشون عمل کنه بعد اون موقع تو تازه دوسش داشته باشی

این دوست داشتن ارزش نداره...

خوشحالم که حداقل ۱۸ سال رو رد کردی و الان دیگه کنترل زیادی نمیتونن روت داشته باشن و استقلال نسبی حداقل داری

تو تنها یک راه برای نجات داری و اونم اینه که درس بخونی دوباره کنکور بدی و اگه واقعا با خانوادت  مشکل داری و حس میکنی بهت آسیب میزنن اینطوری ازشون جداشی برو دانشگاه شهر دیگه ....میدونم این کار ساده ای نیست بشینی درس بخونی دوباره و کنکور بدی اما وجودت و خودت اونقدر ارزش داره که به خاطر خودت دست به همچین کار خفنی بزنی

امیدوارم به دل نگیری اما وقتی خانواده آدم در جهل باشن و حق طبیعی هر فرد یه چیز رندوم مثل رفتن به دانشگاه رو ازت بگیرن اینجا میتونی جلوشون وایسی و بگی نه 

امیدوارم بهترینا برات اتفاق بیفتن‌ دختر نازنین

وقت برا خودکشی زیاد هست بشین یکم فکر کن😉💛

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.