2777
2789
عنوان

خ.و.د‌کشی

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 55 پست
نه توروخدا نکنید این کارو  مشکلتون چیه هم شما هم استارتر

گلم خانوادم..

گاهی هیچ راهی نیست واقعا.. و ادم میبره.. 

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چیشده؟ 

اگه حس میکنی بگی آروم میشی اینجا بگو

یا اگه راحت نیستی درخواست بدم باهم صحبت کنیم؟

برای خودکشی همیشه وقت هست لطفا قبل از هر اقدامی

با یه نفر صحبت کن

به ۱۲۳ زنگ بزن

۱۴۸۰ مشاوره رایگان دارن

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

فدات شم همه مشکلات دارند اگه کسی مشکلات من داشت هزار بار تا حالا خودکشی کرده بود قوی باش 

خودکشی کنی میتونی عذاب اون دنیا را تحمل کنی عذاب این دنیا در برابر آخرت هیچی نیست  فقط بگو خدارا شکر قرار نیست تا ابد بمونم تو این دنیا یه روزی با مرگ راحت میشم 

گاهی اوقات، وقتی به مشکل مون از زاویه ای که توش هستیم نگاه میکنیم، ممکنه تنها راه حل خودکشی ب نظر برسه.

ولی اگر زمان بگذره و بتونیم بریم آینده رو ببینیم و برگردیم ، به خیلی هامون ثابت میشه:  چیزی که الان بی طاقت مون کرده و نمیتونیم تحملش کنیم حل شده یا حداقل کمرنگ شده.

همیشه راه حل های دیگه ای هم وجود داره ، ولی ما احتمالا حال مون خوش نیست و نمیبینیم

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
چیکار میکنن عزیزم سخت گیرن؟

بگو چیکار نکردن بله خیلیییییییییییییی سنتی و حساسن تو تاپیکامم گفتم اگه دوس داشتی بخون تاپیک کاشت ناخن ک بابام ۲ ماه باهام قهره و...

چرا فکر میکنی خودکشی نجاتت میده؟؟

چون همه راها رو رفتم و از اینجوری زندگی کردن متنفرم.

منم ب خودکشی فکر میکنم 

مایل به کتک خوری؟  

چیشده قربونت برم؟

برا چی باید دلت بخواد خودتو بکشی دختر قشنگ؟

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.