سلام دوستان من هرچقدرم با فرچه از روی زمین موهارو جمع میکنم باز دوروز بعد پر از مو میشه حتی توی سرویس بهداشتی ام هربار میرم مومیریزه روی لباسامو ...خلاصه هفته یکی دوبار با فرچه ام روی فرشارو میکشم جمع میکنم ولی بازم همون آش و همون کاسست شما چیکار میکنین کسی هست ای مشکلو داشته باشه؟ فقط خودمو شوهرم هستیم تعدادمون زیاد نیست فقط مال خودمه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من یک روز در میان با بروس مخصوص مو ها رو جمع میکنم ماشاالله من سه تا دختر دارم هر کدوم موهاشون تا زیر باسن هست اصلا فایده نداره فکر میکردم فقدر خونه ما مو ریختع میشه
کاش مامانم این پست هارو میخوند که هی بهم نگه هر وری نگا میکنم دست میزنم موهای تو نیاد تو دستم 🤦🏻♀️😂داعم دعوا داریم که کل خونه رو پر مو کردی خونه هیچکس اینجور نیست جز ما
من موهام کم میریزه اما عادت کردم وسط اتاق شونه میزنم اون پنج ضیشتام که میریزن خیلی وقتا میفته زمین یا دستم و میکنم لای موم یکی میاد میندازم زمین
قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود
🇮🇷 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸 🇮🇷گویند علی میزده صد وصله به کفشش💔 ای کاش دل خسته ما کفش علی بود🕊️ خدايا...! اگر میدانستم با مرگ من يک دختر در دامان حجاب میرود، حاضر بودم هزاران بار بميرم، تاهزاران دختر در دامان حجاب بروند🧕🏻...#شهید_عبدالحسین_برونسی شهدا میشه برادر نداشته من باشید؟💙. کی این فراق تمام میشود مهدی(عج) جان؟!