2777
2789
عنوان

خانمایی که پنکیک میزنن یه لحظه بیان

2599 بازدید | 47 پست

خانما پنکیک رو چطوری میزنین برا من خیلی بد میشه با پد میزنم. یعنی پدمو باید خیس کنم یه نیازی نیست. یا چطور بزنم

🌟💌معجزه برای کسانی که به آن ایمان دارند اتفاق می افتد💌🌟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل زدن پنکک هم به صورتت آب رسان یا کرم نرم کننده بزن . پوستت نباید خشک باشه

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
چطور مگه؟ یعنی دیگه نمیزنن؟

پرایمر بزن قبلش

خب پنکک خیلی پوستپ خشک میکنه و روی پوست نمیخوابه کرم پودر خیلی بهتره

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
پرایمر بزن قبلش خب پنکک خیلی پوستپ خشک میکنه و روی پوست نمیخوابه کرم پودر خیلی بهتره

من کلا فقط ضد افتاب میرنم

ولی پنکک رو روی کرم پودر میزنن 

برق صورت رو بگیره فیکس کنه و...

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
من کلا فقط ضد افتاب میرنم ولی پنکک رو روی کرم پودر میزنن  برق صورت رو بگیره فیکس کنه و...

آخه منم ضد آفتاب میزنم ولی بازم صورتم برق میزنه میخوام یجوری پنکیک رو روی ضد آفتاب بزنم که برق صورتمو بگیره. بااینکه ضدافتابم مخصوص صورت چرب هستش

قبل زدن پنکک هم به صورتت آب رسان یا کرم نرم کننده بزن . پوستت نباید خشک باشه

اره آب سان میزنم بعد ضدآفتاب بعدش خواستم پنکک بزنم که برق صورتمو بگیره ولی با خیس کردنش خیلی بد شد

اره آب سان میزنم بعد ضدآفتاب بعدش خواستم پنکک بزنم که برق صورتمو بگیره ولی با خیس کردنش خیلی بد شد

نه دیگه اون موقع خیس نکن . 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن