2777
2789
عنوان

خانمایی که پنکیک میزنن یه لحظه بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 2603 بازدید | 47 پست
اره آب سان میزنم بعد ضدآفتاب بعدش خواستم پنکک بزنم که برق صورتمو بگیره ولی با خیس کردنش خیلی بد شد

اگر آب رسان زدی دیگه پد رو خیس نکن 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر آب رسان زدی دیگه پد رو خیس نکن 

اهان اوکی همینو میخواستم بدونم ممنون از راهنماییت قشنگم😍🙈♥️

🌟💌معجزه برای کسانی که به آن ایمان دارند اتفاق می افتد💌🌟
پ چطور بزنم با پد همینطوری بکشم رو پوستم

اره .ولی پد رو نکش با حرکات ضربه ای بزن

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
پنکک برای ست کردن پوست بعد زدن کرم پودر خوبه وگرنه خوب نمیخوابه

کرم پودر صورتو پر جوش میکنه من نمیزنم. ابرسان و ضدافتاب و درآخر گفتم پنکک بزنم براق بودن صورتمو بگیره

کرم پودر صورتو پر جوش میکنه من نمیزنم. ابرسان و ضدافتاب و درآخر گفتم پنکک بزنم براق بودن صورتمو بگیر ...

کرم پودرت اصل باشه و مناسب جنس پوست هیچوقت جوش نمیزنی.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

کرم پودرت اصل باشه و مناسب جنس پوست هیچوقت جوش نمیزنی.

نمیدونم صورتم تخه خیلی چربه هر وقت میزنم جوش میزنه. خود فروشنده بهم گفت کرم پودر صورتو نابود میکنه فقط ضدآفتاب میگه بزن

کرم پودر صورتو پر جوش میکنه من نمیزنم. ابرسان و ضدافتاب و درآخر گفتم پنکک بزنم براق بودن صورتمو بگیر ...

پوستت چربه؟ ابرسانت چیه

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
نمیدونم صورتم تخه خیلی چربه هر وقت میزنم جوش میزنه. خود فروشنده بهم گفت کرم پودر صورتو نابود میکنه ف ...

من پوستم خشکه همش در حال زدن کرم ابرسان و.‌.. ام اینم یجور سخته

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

قبلش حتما مرطوب کننده یا ابرسان بسته به نوع پوستت بزن بعد ضدافتاب یا کرم پودر  در نهایت با پنکک ست کن.

اگه سنگی هست پنکک یکم پدتو نم‌دار کن

فکر میکنم اگه من به هر دری زدم و اونی نشد که می‌خواستم بشه لابد؛ قسمت خرافه نیست...!هست واقعا...

آبرسان شب بزن يا وقتي كه نمي خواي آرايش داشته باشي آبرسان چربه ضد آفتابم تقريبا چربه و برق ميندازه براي همين خوب نميشينه روپوستت فقط ضد آفتاب و پنكك بزن پودر فيىكس هم خيلي خوبه

خدايا شكرت❤️🧡💛💚🤍💜💖💙