2821
2789
عنوان

مشاورتحصیلی

136 بازدید | 15 پست

سلام و وقت بخیر✨

امیدوارم که حال دلت خوب باشه😍❤️

من مشاور تحصیلی و دانشجوی پرستاری هستم👩🏻‍💼

هر سوال و ابهامی در رابطه با کنکور و هر پایه تحصیلی دیگه که دارید میتونید از من بپرسید ؛

و جهت رزرو ثبت نام مشاوره میتونید اقدام کنید✔️

به همراه 1 جلسه مشاوره رایگان🥹🌸

من یازدهمم امکانش هست نیمه دوم هم درسا یازدهم رو بخونم هم یکم از دهم رو بخونم تست بزنم؟

یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ درحال تحصیل در رشته  تجربی ☝به امید پیشرفت درسیم🌼❤️خوشحال میشم تو تاپیک های درسی منم تگ کنید☺️❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام من کلاس هفتم ریاضی ۱۴علوم ۱۸

هشتم ریاضی ۱۴علوم ۱۵

حالا نهم هم اگه اینجوری باشه میتونم برم تجربی ؟

البته من می‌خوام برم مدرسه شاهد ولی سهمیه دارم پدربزرگم شهیده حالا میتونم برم تحربی؟

اره میشه اما سخته

فکر کن ۱.۳۰ برسم خونه تا شب چقدمیتونم بخونم ؟و چندساعتشو اختصاص بدم دهم؟

یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ درحال تحصیل در رشته  تجربی ☝به امید پیشرفت درسیم🌼❤️خوشحال میشم تو تاپیک های درسی منم تگ کنید☺️❤️
سلام من کلاس هفتم ریاضی ۱۴علوم ۱۸ هشتم ریاضی ۱۴علوم ۱۵ حالا نهم هم اگه اینجوری باشه میتونم برم تجر ...

سلام عزیزم والا الان دقیقن نمیدونم شرایط انتخاب رشته نهم به دهم چطوریه ولی معدل نهمت باید بهتر باشه

حداقل رتبه و تراز قبولی پرستاری ازاد و پردیس چقدره؟

امسال تراز ۷۱۰۰ پرستاری آزاد آورده و ۷۵۰۰ پردیس. البته امسال کلا اوضاع بد بوده یه جا با ۷۵۰۰ مردود شدن یه جا پردیس...کلا داغون بوده

فکر کن ۱.۳۰ برسم خونه تا شب چقدمیتونم بخونم ؟و چندساعتشو اختصاص بدم دهم؟

اولویتت یازدهم باشه بعد هرچقدر وقت شد دهم بخون حتی که شد ۱ ساعت‌.

اگر مشاور نیاز داشتی من درخدمتت هستم عزیزم