2777
2789
عنوان

خیانت دیدم و خواستم گذشت کنم اما...

1158 بازدید | 43 پست

سلام عزیزان ..چند ماه پیش خیانت دیدم در حد چت بوده که البته همسرم دوست داشته به طرف پیشنهاد رابطه بده که من فهمیدم و تمام شد ...

به خاطر وابستگی و علاقه به همسرم و به خاطر بچه هام قرار شد ببخشمش ..یه خونه به نامم زد طلا برام خرید خیلی بهم محبتش بیشتر شده مسافرت هر جا بخوام میبره ...اما دلم دل نمیشه گاهی جوش میارم دوباره سر حرف رو باز میکنم بااینکه بارها همه چیز رو اعتراف کرده اما نمیدونم دنبال چی هستم هم خودم خسته شدم هم همسرم خسته شده میگم آخه نمیشه به راحتی فراموش کنم زمان میبره ...من توی بارداری بهم خیانت شد همسرم خیر سرش عاشقم بود الانم همون ادعا رو داره به خاطر عذاب وجدانش فهمیدم داره خیانت میکنه هر روز محبتش بیشتر می‌شد نگام می‌کرد گریه میکرد میگفت تو خوبی تو یدونه ایی ..به سرم زیادی ...خلاصه بهش مشکوک شدم و فهمیدم یه غلطایی میکنه دردم اینجاست که چرا رابطه شکل گرفته؟میگه قصدم فقط حرف زدن با یه زن دیگه بوده به جون بچه ها قسم میخوره که عشق و عاشقی در کار نبوده ...

میگه یه هوس یا کنجکاوی بوده همین..

نمیتونم کنار بیام ..یه روز خوبم دو روز ویرانم 

چیکار کنم؟

من براش توی زندگیم سنگ تمام گذاشتم از همه نظر بهش سر بودم یه روزی آرزوش بود زنش بشم الان....

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزی چهار ساعت باهم چت میکردن اگه عشق و عاشقی نبوده چی بلغور میکردن پس؟میگه فقط چرت و پرت و حرف روزمره بوده مگه میشه؟

همسر من خیلی کم حرفه

چطور باور کنم

ای وای از دست مردها که بخاطر پایین تنشون آرامش و اینده و زندگی خودشون و خانواوشون رو نابود میکتن

بنظرم اگه بخشیدی کلا ببخش دیگه سعی کن به روش نیاری بذار بیشتر شرمندت بشه... 

ب نظرم وقتی خونه ب نامت زده و کلی طلا برات خریده , همینا کافیه ک بتونی طلاق بگیری بدون نگرانی ..

خانوما وقتی سرپناه و جا و پول ندارن می‌مونن اگه داشته باشن ی لحظه هم اون زندگی رو تحمل نمیکنن , وقتی دارن عذاب روحی میکشن هر روز

خیانت رو هرگز نمی‌فهمم چون نمیمونم که بفهمم حتی دنبالشو نمی‌گیرم میرم که میرم در سکوت

منم همیشه فکر میکردم اگه خیانت ببینم میزارم و میرم تا در حسرت دوباره داشتنم بسوزه اما چه کنم که دلم و شرایطم نزاشت خانوادم نمیدونن کسی در جریان نیست خیلی عذاب کشیدم