2777
2789
عنوان

حس ششم بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 37 پست
سلام عزیزم من چه زمانی و کجا شاغل میشم؟کی ازدواج می کنم؟مشخصات همسرم چیه؟ممنونم

تو یجایی مشغول میشی ک پشت میزی هست کارت

همسرتونم یه اقای قد بلند هستن کارشونم خیلیی خوبه 

برا عروس شدنم صلوات 
تو یجایی مشغول میشی ک پشت میزی هست کارت همسرتونم یه اقای قد بلند هستن کارشونم خیلیی خوبه 

میشه لطفا حستونو راجب آینده شغلیم بگید بنظرتون تا سال اینده یه شغل دولتی استخدام میشم

حستونم راجب ازدواجمم ممنون میشم بدونم

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو یجایی مشغول میشی ک پشت میزی هست کارت همسرتونم یه اقای قد بلند هستن کارشونم خیلیی خوبه  

@aaaazahrabn   مرسی عزیزم، چه زمانی شاغل میشم؟معلم میشم یا کارمند؟به چه طریقی و چه زمانی ازدواج می کنم؟عزیزم کارش خیلی خوبه یعنی حس می کنی چه شغلی داره؟مرسی عزیزم

میشه لطفا حستونو راجب آینده شغلیم بگید بنظرتون تا سال اینده یه شغل دولتی استخدام میشم حستونم راجب ا ...

شاید یکم سختی تو کارتون اولا ببینین ولی حتما شغل خوبی نصیبتون میشه 

همسرتونم یه اقای با قد متوسط و خانواده خوب و شغل و درامد خوبی دارع

برا عروس شدنم صلوات 
@aaaazahrabn     مرسی عزیزم، چه زمانی شاغل میشم؟معلم میشم یا کارمند؟به چه طریقی و چ ...

معلم یا کارمندیو واقعن حس نمیتونم کنم  ولی بیشتر معلمی 

شغل همسرتونم ینی نسبت به شما سطحش بیشتره

برا عروس شدنم صلوات 

نه

اسفند و فروردین شاید 

دختر ۴۰

پسر ۶۰

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

سلام عزیزم مهدی موضوع رو میدونه؟

سلام نه فک نکنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

دو تا ویس براش فرستادم سین کرد ولی هیچی نگفت علتش چی می‌تونه باشه؟ لطفا بگید

به نظرم با کسی در ارتباطه و برا اون شاید ترسیده جواب نداده

شایدم ازت ناراحته و ...

ازم خاستگاری میکنه ؟ میاد جلو .ازدواج دارم تا اخر سال

نه

شاید سال بعد

اگه بفهمه از دست من ناراحت میشه؟ واکنش بدی نشون میده؟

آره

تقریبا

دوسم داره؟

اگه داشته باشه کم

چیز مثبتی حس نمیکنم

معلم یا کارمندیو واقعن حس نمیتونم کنم  ولی بیشتر معلمی  شغل همسرتونم ینی نسبت به شما سطحش ...

عزیزم طریقه ی ازدواجم چطوری هست و چه زمانی؟چند سال بعد از ازدواجم مادر میشم؟برادرم کی ازدواج می کنه؟مرسی عزیزم