2777
2789
عنوان

حس ششم بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 37 پست
مشکلی که تو ذهنمه حل میشه به زودی؟

آره انشاءالله 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

معلم یا کارمندیو واقعن حس نمیتونم کنم  ولی بیشتر معلمی  شغل همسرتونم ینی نسبت به شما سطحش ...

عزیزم من چه زمانی شاغل میشم ؟چون خیلی دنبالش هستم ،ازدواجم چه ربطی به کارم داره؟چند سال بعد از ازدواجم مادر میشم؟مرسی عزیزم

شاید یکم سختی تو کارتون اولا ببینین ولی حتما شغل خوبی نصیبتون میشه  همسرتونم یه اقای با قد متو ...

مرسی عزیزم از پاسخگوییتون ❤❤😘

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

آره انشاءالله 

میشه لطفا حستونو راجب ازدواجم بگید بنظرتون کِی هستش و چجور شخصی ممنون میشم 

اگر براتون ممکن بود راجب آینده شغلیم هم بگید بنظرتون تا سال بعدی استخدام یه جای دولتی میشم؟ 

میشه لطفا حستونو راجب ازدواجم بگید بنظرتون کِی هستش و چجور شخصی ممنون میشم  اگر براتون ممکن بو ...

به نظرم سال بعد ، تقریبا پاییز ، فرد خوبیه ، شغل آزاد در آمد خوب ، تیپ و قیافه بد نیست ، اخلاقش هم بد نی ولی خب فک کنم دخالت کنن تو زندگی خانوادش 

بله انشاءالله 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

به نظرم سال بعد ، تقریبا پاییز ، فرد خوبیه ، شغل آزاد در آمد خوب ، تیپ و قیافه بد نیست ، اخلاقش هم ب ...

اوه اوه 😬😬 مرسی عزیزم از پاسخگوییت 😘😘❤❤