2777
2789
عنوان

عکس غذایی ک برا مهمونی سرو کردم..

| مشاهده متن کامل بحث + 5746 بازدید | 126 پست
این مدلی خوبه به شرط اینکه سر سفره یک دیس غذا اضافه بزاری چون مردا سیر نمیشن دوباره غذا می کشند

چند تا اضافه درست کردم گذاشتم

اگه بگم اندازه خاک بارون خورده ، اندازه نوشابه بعد یه غذای چرب ،اندازه بوی بدن نوزاد،اندازه توت فرنگی ،اندازه تک تک تار مژه های خوشگلت ،اندازه تموم عروسک های دنیا،اندازه لازانیا،اندازه زنگ آخر روز های چهارشنبه ، اندازه تعطیلی ب خاطر برف دوست دارم دروغ گفتم چون من خیلی بیشتر اینا ت رو دوست دارم شاید ب اندازه ایی ک مستربین عروسکش و دوست داشت شاید ب اندازه عشق ی مادر ب فرزندش و شاید حتی بیشتر خودم شایدم اندازه تموم موج های دریا دوست دارم انقد دوست دارم ک نمیدونم خیلی و چجوری بنویسم ک دقیقا بفهمی خیلی یعنی چقد شیک و ایس لاته ک هیچی کنارت حتی چایی نبات تو استکان کمر باریک هم میچسبه،پیتزا و همبر ک هیچ کنارت حتی فلافل کثیف کنار خیابون هم میچسبه،ویلای کردان و دماوند ک هیچی کنارت حتی زندگی ت شلوغی و دود و دم تهران هم میچسبه خلاصه بگم مهم نیست کجا باشم ت چ شرایطی باشم حالم چطور باشه ت ک باشی از همه آدمای دنیا بی نیازم،خدایا شکرت وسط دردام درمون فرستادی درمون ک هیچی معجزه(: خدایا شکرت ب خاطر وجود سهیل ت زندگیم🩷
یکم نگران این بودم ک براشون کم باشه🤦🏼‍♀️

کاش من مهمان بودم .جدی اگر کسی از من پذیرایی کنه اینجوری خیلی برام ارزش داره وفت گداشته. خیلی هم با سلیقه ای .من خیلی موافقم که طرف سالاد نیاوردی سر میز و میز رو با تنقلات شلوع نکردی .خدا بهت برکت بده شک نکن همه رلصی بودن خوشمزه بوده خوردن .من بچه ام عداش اضافه میومد خودم میخوردم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش من مهمان بودم .جدی اگر کسی از من پذیرایی کنه اینجوری خیلی برام ارزش داره وفت گداشته. خیلی هم با ...

عزیزدلم🥺 دورت بگردم من مرسیییی😍

اگه بگم اندازه خاک بارون خورده ، اندازه نوشابه بعد یه غذای چرب ،اندازه بوی بدن نوزاد،اندازه توت فرنگی ،اندازه تک تک تار مژه های خوشگلت ،اندازه تموم عروسک های دنیا،اندازه لازانیا،اندازه زنگ آخر روز های چهارشنبه ، اندازه تعطیلی ب خاطر برف دوست دارم دروغ گفتم چون من خیلی بیشتر اینا ت رو دوست دارم شاید ب اندازه ایی ک مستربین عروسکش و دوست داشت شاید ب اندازه عشق ی مادر ب فرزندش و شاید حتی بیشتر خودم شایدم اندازه تموم موج های دریا دوست دارم انقد دوست دارم ک نمیدونم خیلی و چجوری بنویسم ک دقیقا بفهمی خیلی یعنی چقد شیک و ایس لاته ک هیچی کنارت حتی چایی نبات تو استکان کمر باریک هم میچسبه،پیتزا و همبر ک هیچ کنارت حتی فلافل کثیف کنار خیابون هم میچسبه،ویلای کردان و دماوند ک هیچی کنارت حتی زندگی ت شلوغی و دود و دم تهران هم میچسبه خلاصه بگم مهم نیست کجا باشم ت چ شرایطی باشم حالم چطور باشه ت ک باشی از همه آدمای دنیا بی نیازم،خدایا شکرت وسط دردام درمون فرستادی درمون ک هیچی معجزه(: خدایا شکرت ب خاطر وجود سهیل ت زندگیم🩷

پدیرایی تون قشنگ  وخوب بوده  خسته نباشید  وخدا قوت عزیزم البته بجز ریحونها ویکم پخت بادمجون😅 اما باید بازم غذا ی اضافه سر سفره میزاشتید که اگر کسی بازم میل داشت بتونه سرو کنه 

اما اگر وقت یک بشقاب غذا بدیدیعنی یک جورایی به مهمون میگید بیشتر از این نباید غذا بخورید متاسفانه 

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗
پدیرایی تون قشنگ  وخوب بوده  خسته نباشید  وخدا قوت عزیزم البته بجز ریحونها ویکم پخت ب ...

عزیزم بیشتر سر سفره بود….

عزیزم بیشتر سر سفره بود….

خب پس خودتون حساس شدید

#شهید جمهور  شادی روح جمیع اموات وشهدا  صلوات            اللهّم صلی علی محمّد وآل محمد وعجّل فرجهم  نیت حاجت روایی وصلوات درخواستی نی نی سایتی های محترم❤🤗