2777
2789
عنوان

چرا یه عده فقط

3084 بازدید | 115 پست

میگن هرکی پوستش سفیده خوشگله درسته سفید قشنگه ولی به نظرم هر رگی زیبایی خاص خودشو داره مثلا من یه عده از فامیل هامون زنگ میزنن میگن تو پوستت تیرس مهاجرت کردم.. حتما شلوار بپوش چون پاهات سفید نیست زشته😐

با تو بودن یعنی حتی سکوتا هم شیرینن...یعنی حتی بدون کلمه دلامون همدیگه رو میفهمن 🫂💞🌙

اتفاقا خارجی ها پوست برنزه رو قشنگ میدونن جهان سومی ها پوست سفید رو برتر میدونن البته خداییش همه کشور های الکی هم اینجوری نیستن 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بخدا هر کسی یه سلیقه ای داره  اتفاقا سبزه ها خیلی بانمکن من خودم سفید ام

یه عکس میزارم ببین زشته من که حس میکنم حسودن حالا خودشونم آش دهن سوزی نیستن

با تو بودن یعنی حتی سکوتا هم شیرینن...یعنی حتی بدون کلمه دلامون همدیگه رو میفهمن 🫂💞🌙

اتفاقا خارجی ها پوست برنزه رو قشنگ میدونن جهان سومی ها پوست سفید رو برتر میدونن البته خداییش همه کشو ...

هر عکس میزارم از حسادت زیرش مینویسن پاهات چه زشته تیرس

من سفید پوستم خواهرم سبزه ولی اون از من خیلی خوشگلتره چه ربطی داره

دقیقا منم همینو میگم

میگن تیپت بده سیاهی بهت نمیا 

برگام چه خوشگل و خوش تیپ و با کلاسی خدایی عکس خودته؟ فکر نمیکردم از این خوش تیپا هم تو نی نی سایت باشه 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...