2777
2789
عنوان

ب هم زدن نامزدی

151 بازدید | 2 پست

سلام بچه توروخدا کمکم کنید

من ۲۲ سالمه دوسال پیش ی خواستگار داشتم ک خب جلسات اول حس خوبی بهم داد(اون میگفت منو دوس داره اما از طرف من علاقه ای نبود فقط حسم نسبت بهش خوب بود، همین.) بخاطر یسری جریانات من جواب رد دادم اما از دوسال پیش تا همین ۴ ماه پیش انقدر اصرار کرد و واسطه فرستاد و.... ک بالاخره بابام راضی شد دوباره بیان(جواب رد اولیو خودم دادم اما بعدش از بس اصرار کرد با خودم گفتم حتما دوستم داره واقعا، و ب همه ی خواستگارام جواب رد دادم و صبر کردم تا بابام راضی بشه) اما وقتی رفتیم مشاوره ی قبل از ازدواج گفت ک هردوتون خیلی لجبازین و ب مشکل میخورین، من دوباره منصرف شدم اما نامزدم بیخیال نشد و دوباره کلیییی اصرار کرد ک بریم پیش ی مشاور دیگه، یجورایی حس ترحمم بود ک باعث شد دوباره قبول کنم. 

رفتیم مشاوره دوباره و ایندفعه گفت اگر بخواید میتونید باهم بسازید!

الان ۴ ماه از نامزدیمون گذشته و اسفند عقدمونه اما تو این ۴ ماه من هیچ حسی نسبت ب این آقا پیدا نکردم و حتی یکروزم بهم خوش نگذشته و از ته دل شاد نبودم، برعکس افسرده هم شدم.

کلا همیشه موقعی ک باید تصمیمای بزرگ زندگیمو میگرفتم همینطور دودل میشدم و تحمل سختیشو نداشتم، دوست داشتم کلا بیخیال اون کار شم، واسه همین گفتم شاید این حال و افسردگی و ناراحتی الانمم بخاطر همینه و چون این ی تصمیم و مسئولیت بزرگه من اینشکلی شدم.

اما‌ دیگه واقعا نمیکشم دلم مجردیمو میخواد، دلم ی دلخوشی میخواد

نمیدونم چیکار کنم خیلی دوس دارم ب هم بزنم مامزدیو اما از عواقبش خیلی میترسم

ی مشاور بهم گفت اگر واقعا نمیخوای بهم بزن مهم تویی ن حرف بقیه! اما واقعا این گفتنش فقط اسونه، عمل بهش خیلییییی بیشتر از خیلیییی سخته

توروخدا کمکم کنید ی راهی جلو پام بذارید ک یا زندگیمونو بهتر کنم یا یجوری تمومش کنم

خیلی خستم از همه چیز

من تاقبل نامزدیم با هیچ پسری نبودم و کمبود احساسات شدیدم داشتم بنظر خودم الانم این رابطه برام خیلی گُنگ و ناخوشاینده

چیکار کنم😭😭😭

به‌نظر من وقتی هنوز عقد نکردین هیچی نشده 

وقتی نمی‌خوایش چرا باید باهاش بمونی برو سراغ گزینه‌های بعدی چون وقتی نمی‌خوایش شاید زندگیتم عالی بشه ولی پنجاه سالگیت میزنی زیر همه‌چی پس الان اینکارو بکن 

اگرم پنجاه پنجاهی به نظرم رو خودت کار کن و شخصیت خودتو ارتقا بده بازم اگه خوب نبود اونوقت تمومش کن 

خدایا شکرت که هستی =)
به‌نظر من وقتی هنوز عقد نکردین هیچی نشده  وقتی نمی‌خوایش چرا باید باهاش بمونی برو سراغ گزینه‌ه ...

بخدا خیلی سعی میکنم تو رابطه کم نذارم و ب چیزای خوب فکر کنم ک ن حال خودمو بد کنم ن اونو اما بازم اون حس خوبرو ندارم حالم خوب نیست

دوس دارم تمومش کنم اما تحمل عواقبشو ندارم اولین کسی ک بهم میگه چرا بابامه ک اینقدر مخالفت کرده و من موندم پای این آدم، بعد مامانم، بعد خانواده ی نامزدم

بخدا خیلی سختمه نمیدونم باید چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان