حقوقش فقط ۷ تومنه ۹۰۰ تومنم جدا یارانمونه و اجاره خونه هم با اینا میده. ۳۰۰ رو فقط برای اصلاح ابرو در ارایشگاه. و نوار بهداشتی و پول شارژ و چیزای ریز مث سنجاق اینا میده وگرنه. نت خودش میخره برام خوراکی هر از گاهی میخره برام لوازم ارایش وسطا میخره برام عیدم سرتاپام میخره در طول سالم لباس اینا میخره نیم بوت اینا. اینم بگم یارانمم نمیده ها همون ۳۰۰ فقط ولی سهام عدالت بریزن ۶۰۰ از ۷۰۰ رو میده ب خودم.
عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
من مادریام که روزی خونهاش از صدای بچههاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمیشون زندگی میکنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازهای رو شروع کردم…بچههام رو میبینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمیتونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همونجوری که دلم میخواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظهلحظههاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.