2777
2789
عنوان

خانوما اگه سی میلیون بیاد دستتون…

1415 بازدید | 48 پست

خانوما من سی تومن پول اومده دستم البته که همسرم بهم داده 

الان موندم چیکار کنم

از یه طرف میخوام وسیله برقی اسمگ بخرم 

از یه طرف میگم بزار جمع کنم برای عروسی چون یه عروسی خیلی خاص مد نظرمه و عروسیم تا تابستون ۴۰۴هستس حالا شایدم بهار ۴۰۴

شما بودین با این پول طلا میخریدین که پس انداز عروسیتون بشه یا وسیله برقی جهاز ؟اونم مارک اسمگ

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨

قطعا طلا

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه اون وسایلو خیلی دوست دارم😐

دوس داری بگیر ولی با این پول ی تیکه میتونی بخری..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ببین همین الان پست گذاشتم برای خرید اسمگ  بنظرم اگر بعدا باز پول دستت میاد و لنگ پول نیستی اسم ...

منم وااااقعا دوست دارم وسایلشو خیییلی خاص و قشنگن من برای جهازم میخوام

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨
منم وااااقعا دوست دارم وسایلشو خیییلی خاص و قشنگن من برای جهازم میخوام

منم برای جهاز خریدم ببین به نظرم برو اسپرسوساز اسمگ و بخر با تسترش خیلی خاص و قشنگه عروسی یه شبه میگذره ولی حداقل این وسیله ها تو خونت میمونه و خونت و شیک میکنه