2777
2789

رفته بودم یه جایی بعد معلم بچه ها چند لحظه کارداشت به من گفت چند دقیقه برم با بچه ها حرف بزنم تا خودش بیاد منم تا رفتم سلام کردم و گفتم خودتون رو معرفی کنید اومدن دنبالم مجبور شدم خداحافظی کنم باهاشون به نظرتون زشته الان بچه ها چی میگن؟اون معلمه چی میگه

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

ببخشید تو اون زمان کم میخواستی اونهمه بچه رو بشناسی ؟ در مورد یک موضوع کلی حرف میزدی و میخواستی نطراتشون رو بگن .مثلا ازکدوم درس خوشتون میاد چرا ؟

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
ببخشید تو اون زمان کم میخواستی اونهمه بچه رو بشناسی ؟ در مورد یک موضوع کلی حرف میزدی و میخواستی نطرا ...

اره اتفاقا خودم به این نتیجه رسیدم بعدش

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان