2777
2789
عنوان

اوایل بارداری لطفا جواب بدید

114 بازدید | 27 پست

سلام عزیزای دلم کیا اوایل حاملگی قبل موعد هرازگاهی رحم و‌تخدانشون تیر میکشید روز موعد درد پریودی گرفتن ولی پری نشدن و دگ دردای رحمی و تخمدان نداشتن ب نظرتون اینک دردا دگ نیست طبیعیه؟؟؟قبل موعد هرازگاهی رحمم و‌تخمدان راستم تیر میکشید اما الان ک از موندم گذشته هیچ دردی ندارم نگران شدم سه روزه از موعدم گذشته البته آزمایش دادم باردار بودم حتی حالت تهوعم نداشتم

خدایا شکرت

خو وقتی آزمایش دادی باردار بودی دیگه بارداری گلم😍

تهوعم نداری که خدارو شکر

چه بهتر 

خیلیم عالی 

میتونی همه چیز بخوری 

إن شاءللّٰه تا آخر بارداری تهوع نداشته باشی 

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خداتو شکر کن تهوع نداری  منم اولا نداشتم بعد از یک ونیم ماه شروع شد لامصب  ب کسی نگو ...

واااقعااا منم ک جایی زندگی میکنم محیط کوچیک دوبار حامله شدم هی گفتن چ زود باردار میشی اولی پوچ بود دومی خارج‌رحم ایندفه تصمیم گرفتم ب هیچکس نگم

خدایا شکرت

اخه نگرانم ک چرا دردا نیس و یدفه رفت😂

نترس گلم 

خدارو شکر کن 

منو جاریم باهم باردار شدیم

من درد داشتم اون نداشت 

من تهوع داشتم اون نداشت🤣

کلن از هر چیز بد یه چیزی داشتم 

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱
واااقعااا منم ک جایی زندگی میکنم محیط کوچیک دوبار حامله شدم هی گفتن چ زود باردار میشی اولی پوچ بود د ...

آره نگو من حالت تهوع نداشتم ب همه گفتم بخدا چشم خوردم خودشون هم اعتراف کردن الان دارم میمیرم‌

واااقعااا منم ک جایی زندگی میکنم محیط کوچیک دوبار حامله شدم هی گفتن چ زود باردار میشی اولی پوچ بود د ...

به کسی نگو بارداری 

چه فضول 

به کسی نگو بارداری فعلا تا سه چهار ماه بگذره بعد بگو 

مرسی عزیزم واقعا استرسم کم شد

خدارو شکر

اصن استرس نداشته باش که برات سمه 

صلوات حضرت زهرا سلام الله علیها رو زیاد بفرست

اللهم صل علی فاطمة و أبیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما أحاط بهی علمک 

بزن تو اینترنت تا دقیق بیارش