2777
2789
عنوان

شانس

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 387 پست
حس کردم اینجوری باشه ولی صد رحمت ب مغول نن با یکیشون هم خدمتی بودم ادم خوبی بودن مغولا😶🤭بیشتر شبیه ...

اینام خوب بودن دست اخر گند زدن هرچی خوبی بود هیچی .البته خوبی از ماهاست ک اینا خوبن وگرنه چشم و رو ندارن ذات خودشونو خوب نشون میدن یجاهایی این مغولا😜.سیب زمینی پپه .ایشالله دیکه خدا خودش گواهه و میدونه کی دروغ میگه کی حق 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

ان شاءالله که نخوره .اون بنظر خودش حقشه میگه مگه چکار کردم ۱۵ روز ندادین الان گرفتم .دیگه نمیگه خودم ...

اتفاقی نمیفته!تو زنرکی شما بااین ۷تمن ولی زور داره لانصب ولی صدقه!بود نیازمند!بود دادین ب امام رضا همین دیگم ناراحتی تکنی بیخیال

هر ثانیه عصبی بشم ب اون فحش میدم فقط اسمشو بگین ک قشنگ برسه بهش فحش ها🤭😅

همون هزارتمن کافیه واسه من 😂

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون منتظرم ببینم چ شکلی فقط نمیدونم من چرا ذوق دارم واسه دیدن خونتون 🤭ولی ایشالا ک همیشه خوش و سل ...

ممنون ی خونه معمولی .عکس اشپزخونه رو داشتم ببینم الان خونه نیستم .کاغذ دیواری زدیم .سقفم رنگ دیگه دارم کم کم میچینم سخته تنهایی .البته ریزه کاریا مونده قلم بزرگارو چیدیم .ممنون ان شاءالله خونه خوب و پر از آرامشی باشه برامون 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اتفاقی نمیفته!تو زنرکی شما بااین ۷تمن ولی زور داره لانصب ولی صدقه!بود نیازمند!بود دادین ب امام رضا ه ...

دیگه شوهرم گفته بود صدقه بچه هام گفت بحدی آتیشی شد بحدیر گرفت گفتم الانه که خونش بیفته پام .

اینام خوب بودن دست اخر گند زدن هرچی خوبی بود هیچی .البته خوبی از ماهاست ک اینا خوبن وگرنه چشم و رو ن ...

خوب نبودن فقط شما خوبی کردین باعث شدین ک رفتاری بدی تکن هرچند ک این مغول کچل عدسی سر میدونم خیلی ازتون کشیده بالا حالا بحث خرابی چیزی بوده اینجور ادنارو قشتک میشناسم هزار تمن رو ۱۰هزار میکنن بخیالشون ک زرنگن ولی حروم خورن ماها ساده ایم ک میگیم انسانن و آدم درستین وگرنه بعد مرگم مورچه ام اینارو نمیخوره...

دلن خاست ی سیلی بزنم رو سر عدسی کچلش

اتفاقی نمیفته!تو زنرکی شما بااین ۷تمن ولی زور داره لانصب ولی صدقه!بود نیازمند!بود دادین ب امام رضا ه ...

ن بابا اینقد ازین پولا رفته و خرج شده .فقط میگم چون پول زور بود آدم ناراحت میشه اینهمه سال میگفت ک بخشیدم ولی پشیمونم نه اینکه بذاره ب نرخ روز نزولی حساب کنه.اسمش بقول شوهرم گمال 😂😂ولش کن دیگه ب حد کافی مورد لطف قرار گرفته .مرسی ک پایه بودی فحش بارونش کردی😀😀 اروم شدم با حرفات تا حدودی

ممنون ی خونه معمولی .عکس اشپزخونه رو داشتم ببینم الان خونه نیستم .کاغذ دیواری زدیم .سقفم رنگ دیگه دا ...

ایشالا ک همیشه گرم باشه کاحون زندگی تون همین ک خونه خودتونه و اجاره نمیدین خداروشکر خودتی و خودت کسی کاری نداره بهتون...

بسلامتی پس رنگ کاری اینا انجام دادین پس واجب شد ببینم حتما ...هروقت تونستین بفرستین 

خاهری مادری کسی نزدیک نیست بیاد کمک تنهایی ک سخته

خوب نبودن فقط شما خوبی کردین باعث شدین ک رفتاری بدی تکن هرچند ک این مغول کچل عدسی سر میدونم خیلی ازت ...

دقیقا .دیگه هرکی خودشو خداش .یه روزی جوری مرگ هممونو میبلعه اونوقته ک میفهمیم اصلا ارزششو نداشت حتی برای مال حلال زور زدن .چ برسه حروم .همش تو ذهنم روشنه خیلی زود تاوانشو پس میده .بالایی گفت مستاجر افغانی اورده شوهرم بهش گفته بود لیاقتت همین خونتو بدی افغانی گفت یعنی داشته منفجر میشده.

ن بابا اینقد ازین پولا رفته و خرج شده .فقط میگم چون پول زور بود آدم ناراحت میشه اینهمه سال میگفت ک ب ...

میرونم سخته!واقعا ولی فدای سرتون مهم نییت آرامش تونو با حروم خوریای این گمال بهم نریزین😅

ینی جوری شدم شب بخابم پتو روم نباشه ..آب قط بشه..برق بره من این گمال کچل رو مقصر میدونم و گونی گونی فحش واسش میفرستم 😂😂😂

دقیقا .دیگه هرکی خودشو خداش .یه روزی جوری مرگ هممونو میبلعه اونوقته ک میفهمیم اصلا ارزششو نداشت حتی ...

میده!راه حکیمی ب امید خدااااا ناراحت نباششش..

خاک تو سرش افغانی لیاقتشه کچل مدرسگ گمال باوگ

خدا نکنه!مرگ جی اخه کلی آرزو داریم😂

ایشالا ک همیشه گرم باشه کاحون زندگی تون همین ک خونه خودتونه و اجاره نمیدین خداروشکر خودتی و خودت کسی ...

ممنون ان شاءالله. نمیدونم عکس چرا نمیاد .اره ولا خونه خودمونه مستقل و بدون مزاحمت .اونجام اجاره نمیدادیم اما هرچی میشد ماهم درگیر .دم ب دیقه رو راه پله بود زنه هی ی چی میگفت .نه مامانم نمیتونه کمر ووپاهاش درده .خواهرمم نیستن .زن داداشمم خودش جابجایی داشت .من ماندم تنهای تنها 😅

کاش میتزکید حلواشو میخوردیم دو انگشتی 😂

حلواشم خوردن نداره پول حروم قاطیشه .نه بابا این گردن تبری حالا حالاها زندس .دیکه نمیخوام واقعا حتی بهش فک کنم هرچی هس خودشو خداش ولی ما نمیبخشیم این موردو  دادم دست خدا 

میرونم سخته!واقعا ولی فدای سرتون مهم نییت آرامش تونو با حروم خوریای این گمال بهم نریزین😅ینی جوری شد ...

دستت درد نکنه 😂😂😂 امیدوارم نه حالا فقط ایشون .هرجای دنیا هرکسی به هر دلیلی حقی رو ناحق میکنه .خدا جوابشو بده

ممنون ان شاءالله. نمیدونم عکس چرا نمیاد .اره ولا خونه خودمونه مستقل و بدون مزاحمت .اونجام اجاره نمید ...

هروقتی تونستی بفرست شاید سایت خراب شده الان ولی تا شب بفرستی ها منتظرم😂

ایشالا تنشون سالم باشه سن بالا نیره دیگ همه این کمر دردو ما درد داره طبیعیه..

واقعا تنهایییی🥺🤦🏽‍♂️دلمون سوختتتت ...

ولی ی راهکارررر نیدن بهت

کمر همت رو میبندی منطورم ی شال سبز رنگ دور کمر شزو نیکنی ب چیدن هروقتی خسته شدین چیکار نیکنی؟فحش میدی ب اون گمال عوضی باور کن خستگی از تنت در میره😂