2777
2789
عنوان

شانس

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 387 پست
خوبم ممنون...مبارکا باااشه!اره!گفتم تا الان!دیگ اثاث کشی کردین مبارک باشه! و دل خوش ایشالاخاهش نیکنم ...

این گذشت و ما کلا اثاثو کشیدیم .دیدم زنگ زده شوهرم یادته اومده بودی اینجا مستاجرم بودی من برا خاطر دانشگاه پسرم ارزون فروش کردم خریدی و کیفشو بردی؟ شوهرم گفت زورت ک نکردم فروختی منم خریدم .میگه اونموقع ک تازه اومده بودی مستاجری ،من ۲ هفته اجاره ازت نگرفتم الان باید بدی😳شوهرم گفت خودت اومدی پفیوز بازی درآوردی گفتی نمیخوام مهمون من بعد اگه میخواستی این مدت چرا نگفتی ؟ اونموقع من ۳۰۰ اجاره بود میشد ۱۵۰ مث آدم میگفتی میدادم.الان ۷ تمن میشه ۳۵۰۰ .اومده از پولی ک دستش داریم کم کرد بجای اون ۲ هفته ک خودش ۸ سال پیش بخشید.کلی هم بحث و دعوا و توهین با شوهرم این چن روز حرومخور اعصابمونو ریخت بهم . این مدت تا ما مستاجر خودمون خالی کرد بعنوان مستاجر موندیم تو خونه از فرصت استفاده کرد و ۲۰۰ پیش دستش بود ازش کم کرد.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

ممنون سلامت باشی .دلتون خوش .برا اینجا که نه خداروشکر اینجا آرامش محض و با قانون .اون ساختمون قبلی ک ...

اها!خب!شما سالم تحویل دلدین این عوضی خاسته پول زور بگیره عجب ادنایی پیدا میشن واقعااااا

خوب شده ندلدین من بودم ک قتل عامش میکردم

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این گذشت و ما کلا اثاثو کشیدیم .دیدم زنگ زده شوهرم یادته اومده بودی اینجا مستاجرم بودی من برا خاطر د ...

عجب آدم عوضی بوده!این کثافت خدا نیدونه چقدر بعش فحش دادم عنتررر کثافتتتت🤦🏽‍♂️

خاااک تو سرش چجوری روش میشد واقعا پولی ک قبلا بخشیده رو الان میخاد پس بگیره حالم بهم خورد تف ب ذاتش...

شکایت میکردین خب ازش چرا دادین اخه پولو؟؟۹سال میش بخشیده درست ولی مدرکی نداره اخه !!!!

من بودم ازش شکایت!میکردم پولمو ازش میگرفتم قانونی

اها!خب!شما سالم تحویل دلدین این عوضی خاسته پول زور بگیره عجب ادنایی پیدا میشن واقعاااااخوب شده ندلدی ...

اصلا ذات آدم باید درست باشه تازه طلبکارم بودن شوهرت بد جواب داده گفتم مث ادم صحبت کنین مث ادمم جواب میگیرین خودتون هر چرتی بگین مشکل نداره؟ سر پمپ خدا خجالتتون داد الان اینجوری زهرشو ریخت.امیر گفت من اینهمه هزینه کردم اجاره دادم اینم روش اصلا صدقه سر بچه هام 🤗.گفت جوری اتیش شد ک نه تو گفتی بمن صدقه میدی .گفتم اره این پول صدقه و زوره پول نزوله .ب زنشم گفتم من ۸ ساله اینجام چرا نگفتی شوهرت ۱۵۰ طلب داره واسمون شمایی ک از یه پیچ در بازکن نمیگذشتین؟ هیچییی نگفت.ما آب و پمپ مشترکه قبضو نوبتی میزدیم ‌بخدا اون میرفت کافی نت یادمه ۵۰۰ تک تومن هزینش میشد میومد میگفت ۲۵۰ هم هزینه پرداخت من هیچوقت هزینه پرداخت نمیگرفتم .گفتم حالا ازین ۱۵۰ میگذشتی؟اونموقع نگفتی حالا با سودش میخوای؟این همین کارشه با هر مستاجری بلند میشه خدا ازش نگذره .ما ک صابخونه بودیم گفتم دیگه ادا مدا نداره واسمون باز ی چی پیدا کرد.

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

عجب آدم عوضی بوده!این کثافت خدا نیدونه چقدر بعش فحش دادم عنتررر کثافتتتت🤦🏽‍♂️خاااک تو سرش چجوری رو ...

دور از جونت خیلی حروم لقمه و عوضیه .دستت درد نکنه فحش حقشه 😂😂.همه که مث ما نیستن عیب و عار حالیشون باشه اصلا نمیدونم چجوری خجالت نکشید اونهمه ، دروغو قسم، نه من نبخشیدم گفتم نبخشیدی چطور الان یادت افتاد اینهمه سال کما بودی؟شوهرم تو دهنی زده نتونستی پول پمپو بگیری اینو پیدا کردی از حرصت، منکه حرومش کردم و دادم دست خدا ان شاءالله جوری از تو چشمش در بیاره بگه این حقی بود ک از اینا خوردم ما دستمون زیر ساطورش بود پولمون دستش بود برداشت .نه ما چه میدونستیم اینهمه سال نگرفت و اصلا بخشید و ۱۵۰ ارزشی نداشت ک برگه بگیریم.شوهرم از این نامردیش ناراحت شد میگفت همون موقع میگفتی گدا بازیا چیه ؟ میگفت من گفتم تو ندادی😑شوهرم گفت مگه بقالیه من تخفیف بخوام؟ خودت جو گیر شدی اومدی بگی آدم خوبیم بخشیدی .بخدا من گفتم حرومش باشه😡.گفت نگو اصلا ولش کن دوس ندارم از کسی بد بگی 😏😏ولی من میگم حرومش .دادیم سگ خورد .ن بابا ارزش شکایت و دردسر نداره بخدا ما حرمت این چند سال همسایگی رو نگه داشتیم بالاخره نون نمک همو خوردیم آب و چایی بوده. ولی اون اصلا چیزی به این عنوان نداشت دیگه دادم دست خدا و فحش های شما😂

اصلا ذات آدم باید درست باشه تازه طلبکارم بودن شوهرت بد جواب داده گفتم مث ادم صحبت کنین مث ادمم جواب ...

خدا لنتش کنه ولی اینقدر فحش دادم ک دیگ اون آدم سابق نمیشههعع😂😐🤦🏽‍♂️

بعضی کلا اینجورین دبه میزنن متاسفانه این پولا حرومه نزوله از گلوی کثافتش پاییین تمیره

صدقه سرتون بابا دیگ دستو پای اخرشو میزنه دیگ کسی نیست ازش بکنه!

دور از جونت خیلی حروم لقمه و عوضیه .دستت درد نکنه فحش حقشه 😂😂.همه که مث ما نیستن عیب و عار حالیشون ...

فحشایی ک از من خورده بسشه و البته نفرین هااام🤭

آدم چقدرزپست!باشه واقعا حرفی ک زده!رو زیرش میزنه خاک او سرش ی مرد بااین سنو سال بزنه زیر حرفش بخاطر ۷..۸تمن تف ب سر کچلش بداخلاق عدسی شکل...

خوررن نداره!این جور پولا ولی شکایتم وقت میبره الان نتم واسه یکی کار کردم ۳۰تمن نمیده گفتم شکایتش کنم دیدم چندماه طول میکشه و مادرمم نذلشت گفت زشته..ولی مول کسی رو ندی زشت نیست😶🤦🏽‍♂️

فدای سرتون!و صدقه سر بچه های گلتون 

خدا لنتش کنه ولی اینقدر فحش دادم ک دیگ اون آدم سابق نمیشههعع😂😐🤦🏽‍♂️بعضی کلا اینجورین دبه میزنن م ...

ممنون 😂😂😂ببخشید دیگه شمارم ناراحت کردم .ولی دلم میخواس درد و دل کنم این چن روز خیلی حرصمون داد .بجای اینکه بگه مبارکه با دل خوش برید خونتون .امیدوارم از گلوش پایبن نره .بخدا بحث نامردی نبود و حق میگفت آدم زورش نمیشد .دیگه فدای سرتون گفتم صدقه سر هرکی میشناسم نفری هزارتمن😂

دور از جونت خیلی حروم لقمه و عوضیه .دستت درد نکنه فحش حقشه 😂😂.همه که مث ما نیستن عیب و عار حالیشون ...

کنجکاو شدم خونه تونو ببینم اگ اشکالی نداره ...شاید ی جیزی دیدیم ماهم خریدم واسه خودنون

عاشق چیزای تزئینی م😂🤦🏽‍♂️

دیروز رفتم وسایل ترشی رو بخرم بجای کلم برگ کلم خریدم ۱۲کیلو 😶مادرم گفت خودت همشو میخورم 😂🤦🏽‍♂️

ممنون 😂😂😂ببخشید دیگه شمارم ناراحت کردم .ولی دلم میخواس درد و دل کنم این چن روز خیلی حرصمون داد .ب ...

خاهش میکنم درکتون میکنم ننم مثل شما گیر ی آدم عدضی افتادم ک بازی در میاره 🤦🏽‍♂️

اره والا بجای تبریک اینحوری بگه ادم نلراحت میشه ولی ببخشید گور پ...نمیخوره خیالت راحت

خوبه هزارتمنم پای منم گرفت 😂

فحشایی ک از من خورده بسشه و البته نفرین هااام🤭آدم چقدرزپست!باشه واقعا حرفی ک زده!رو زیرش میزنه خاک ...

وای قیافش همینه ک گفتی 😂😂😂کچل خپل چشاش قد عدس مث مغولاس .خسیس خسیس واسه پول جون میده .فک میکنه زرنگه وحق خودشه این پول .ولی خدا ک دیگه خودش میدونه حق وناحق چیه.همین دردسر داره شکایت .فقط باید بدی دست خدا حقتو بگیره.چرا پولتو نمیده؟ اونجا همه اشنان آبروشو ببر همه جا بگو پولمو نمیده .شکایت دردسر داره همونقدم هزینه و وقت تلف کردن میخواد .اره بابای فدا سر شما 

کنجکاو شدم خونه تونو ببینم اگ اشکالی نداره ...شاید ی جیزی دیدیم ماهم خریدم واسه خودنونعاشق چیزای تزئ ...

چشم میفرستم فعلا نچیدیم  کامل بخدا .ترمو هم نزدیم وقت نشد یهو اومدیم اونجا رو گفت خالی کنین میخوام بدم مستاجر .تزئینی من ندارم ولا چنتا گل و قاب مجسمه ایناهمه رو انداختم برا قبلا بود فعلا ک‌ نه بدهی زیاده دوباره میخوام بخرم.بسلامتی نوش جان .از من بهتری. کلم سفید گرفتی؟ اشکال نداره همونم میشه ترشی کنی 

وای قیافش همینه ک گفتی 😂😂😂کچل خپل چشاش قد عدس مث مغولاس .خسیس خسیس واسه پول جون میده .فک میکنه زر ...

حس کردم اینجوری باشه ولی صد رحمت ب مغول نن با یکیشون هم خدمتی بودم ادم خوبی بودن مغولا😶🤭

بیشتر شبیه سیب زمینی از اون سیب زمینی های تلخ ک نیخوری تف میکنی😂

ایشالا خرج دوا دکتر میکنه پول حروم خوردن نداره البته واقعا بعضی حروم میچسبه بهشون 

خاهش میکنم درکتون میکنم ننم مثل شما گیر ی آدم عدضی افتادم ک بازی در میاره 🤦🏽‍♂️اره والا بجای تبریک ...

ان شاءالله که نخوره .اون بنظر خودش حقشه میگه مگه چکار کردم ۱۵ روز ندادین الان گرفتم .دیگه نمیگه خودم بخشیدم و نخواستم یا ۱۵۰ رو چجور حساب کردم.اونو فقط جار بزن راه دیکه نداره.اره صدقه سر همه از هزار فک کنم بیشتر بشه هرکی😂

چشم میفرستم فعلا نچیدیم کامل بخدا .ترمو هم نزدیم وقت نشد یهو اومدیم اونجا رو گفت خالی کنین میخوام ب ...

ممنون منتظرم ببینم چ شکلی فقط نمیدونم من چرا ذوق دارم واسه دیدن خونتون 🤭ولی ایشالا ک همیشه خوش و سلامت باشین اون سیب زمینی م دیگ ب چشم نمیبنی خودش ی اروزی دست نیافتی بود ک محقق شد😅

اها هحوز نچیدین پس کم کم شرو کنید مدرسه ها شرو نیشن سخت تر میشه 

تمیز کاری اینا انجام دادین یا نه؟رنگ زدین ؟؟؟

ایشالا میخرین کم کم چیز مهمی نیست بعدا میشه خرید