2777
2789
عنوان

شانس

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 387 پست
دقیقا درسته الان میزنم بخدا فقط لیست وسایلشو قشنگ توضیح داده باشن خودم میخرم نصب میکنم عکسم میفرستم ...

شما صدرصد زرنگی .اره ایشاله درست کن منتظرم پس ببینم عکسشو

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

دیدی چ سلیقه ای دارم😅مادرم میگه زرنگی باور نداشتم🤪کلا رنگ طلایی رو دوست دارم اینم واقعا شیکه خیلی ...

مادرا درست میگن 👏😊بله سلیقتون بیست.ما بخاطر اون نور مخفی پشتش یکم هزینه رو میبرد بالا ‌فعلا همین ساده رو میزنیم تا ایشالله دست و بالمون وا شه .

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ان شاءالله حتما درست کن خیلی قشنگه .ممنون نمیدونم زرنگیه یا اجبار تو این گرونی خودمون بفکر خودمون با ...

سلام خوبی نیستی کوجاییی همه چی مرتبه؟؟؟

قیمت چوب رو گرفتم از ۵۰۰تمن هست تا ب بالااا اون از اون ماربل شیت م ک قیمت معلومه فقط طرح من اینی ک تی وی بهش وصل شده چیه نمیدونم؟؟؟

و اون پایینش کابینت یا چی ؟؟؟

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...

شما صدرصد زرنگی .اره ایشاله درست کن منتظرم پس ببینم عکسشو

ممنون ولی شما بعنوان ی خانم فکر و مدیریتتون خیلی عالیه نمونش همین تی وی وال ک شما باعث شدین صرفه جویی کنیم در هزینه هامون😁😊

ایشالا اول شمااا درست میکنی ما ک چیزی نمیدونیم اسناد درستش کن ببینیم بعد ماهم میفرستیم

بنظرتون فرش بخرررم من !!!!عرض۶طول ۱۰متره پذیرایمم خیلی بزرگه 🤪گفتم ۳تا کنار هم بندازم دورشم مبل بخررمم 

نظر شما چیه؟؟؟یکم کمک کن کم آوردم این یبارو😅😅😅

مادرا درست میگن 👏😊بله سلیقتون بیست.ما بخاطر اون نور مخفی پشتش یکم هزینه رو میبرد بالا ‌فعلا همین س ...

بله همیشه حق بامادراس😅😅

ممنون 🙏💐....نور نخفی ک هزینه نداره نهایتش ۳متر ریسه ک اونم نهایتا متری ۱۰۰تمن باشه 

خرجی نداره بخدا ...فقط نمیدونم اونی ک تی وی بهش وصله چیه ؟؟؟

راستی شماهم ماربل شیت م وسطش میزنی یا ن

سلام خوبی نیستی کوجاییی همه چی مرتبه؟؟؟قیمت چوب رو گرفتم از ۵۰۰تمن هست تا ب بالااا اون از اون ماربل ...

سلام شما خوبین؟ ولا از یکطرف دارم جمع میکنم واسه اثاث کشی از اونطرفم میریم خونه رو تمیز میکنیم.از یه طرفم تعطیلاته گیررو داد بچه ها برا بیرون رفتن .دیشب رفتیم چیتگر.پریشب ارم .چقد خوب بود یدونه افغانی نبود👏👏فک کنم اون حالت یه صفحه باشه پشت تی وی مث صفحه ای ک روی کابینت میزنن .بزنی نت اونم هس صدرصد.بعد تلویزیونو با پایه ای که داره بهش وصل میکنن.پایینشم اره با چوب میسازن .حالت آماده شونم هس میز تلویزیون همه مدلی

ممنون ولی شما بعنوان ی خانم فکر و مدیریتتون خیلی عالیه نمونش همین تی وی وال ک شما باعث شدین صرفه جوی ...

ممنون شما لطف دارین .فرش و هر وسیله ای بگیرین امروز تا فردا ب نفعتونه .ماشالله چ بزرگه هال .برا ما اینجا دوتا ۱۲ فک کنم.مال ایلام ۴ تا ۹ متری.اره اگه میتونی حتما بگیر حتی قسطی هم شده کم کم ایشالله .ولی از اینطرفم ممکنه ازدواج کنی باب میل خانوم نباشن .ولی شما سلیقتون خوبه .

بله همیشه حق بامادراس😅😅ممنون 🙏💐....نور نخفی ک هزینه نداره نهایتش ۳متر ریسه ک اونم نهایتا متری ۱۰ ...

بله ....نه من از اون ریسه ها خوشم نیومد بعد ی مدت از هم باز میشه و نوردهیش زیاد جالب نیس.علاوه بر اون ما گچکاری ک ریسه رو ببندی پشتشم نداره دیوارش ساده سادس .برا همین فعلا اینو میزنیم تا بعدا ایشالله.نه فقط ۲ تا چوبشو با وسطش کاغذ مخصوص .میز تلویزیون خودنون میزاریم 

سلام شما خوبین؟ ولا از یکطرف دارم جمع میکنم واسه اثاث کشی از اونطرفم میریم خونه رو تمیز میکنیم.از یه ...

خوبم ممنون شما چطو ین بچه ها خوبن...

اهااا گفتم شاید اثاث کشی کنی ولی گفتم شاید اواخر شهریور برین بسلامتی ....والا کاراتون خیلی زیاده دوستی اشنایی خاهری بیارین کمک خب تناایی نمیشه ک...گناه دارن بچه ها خوبه برن بیرون حالشون عوض میشه افغانیا دیگ منقرض شدن فقط اونی ک گفت۲۰سال تو ایرانم من بهشون گفتم من شناسنامه دارم بهم گفتن بدرد عمت میخوره😅😅😅ااااا پس ی تیکه جداس نمیدونستممم والا باید بزنم نت ببینم چی میاره تو این ی مورد از من زرنگ تری سر درنمیارم من 😅

ممنون شما لطف دارین .فرش و هر وسیله ای بگیرین امروز تا فردا ب نفعتونه .ماشالله چ بزرگه هال .برا ما ا ...

خاهش میکنم ...من پا سال خاستم تی وی و لباس شویی و یخچال بگیرم قسطی ماهی ۵تمن رفیقامم گفتن زن میگیری جهیزیه میاره الکی گولم زدن مگ دخترا چ گناهی کرده اخه همه چی بیاره اشتباه کردم اشتباه...هال من ۶۰متره بدم میاد از کوچیک ولی خب بزور پر میشه داخلش 🤦🏽‍♂️😅سلیقم ک خوبه موندم تو گل چیکار کنم بخدا هزارتا فکر تو سرم دارممم 

بله ....نه من از اون ریسه ها خوشم نیومد بعد ی مدت از هم باز میشه و نوردهیش زیاد جالب نیس.علاوه بر او ...

نورش!ک خوبه! قیمتشم خوبه والا....والا من ک خوشم نمیاد از این نور مخفی اینااا ولی پشت تی وی وال ک عکسشو دادم قشنگ بود ...اها بسلامتییی زود نصب کنید ببینم دیگ من ک فعلا نمیخرم زدین جلو ازم فک کنم🤪😅مبازکتون باشه شوخی کزدممم تابستون برج ۳اینا خیلی سختی کشیدین میدونم ایشالا خونه خودتون ی چایی بخوزین یادتون بره همه چی

مادرا درست میگن 👏😊بله سلیقتون بیست.ما بخاطر اون نور مخفی پشتش یکم هزینه رو میبرد بالا ‌فعلا همین س ...

سلام خوبی ...

اثاث کشی کردین؟رفتین خونه خودتون؟؟؟

نیستین چیزی شده ؟؟؟

امیداوارم اتفاقی نیفتاده باشه

سلام خوبی ...اثاث کشی کردین؟رفتین خونه خودتون؟؟؟نیستین چیزی شده ؟؟؟امیداوارم اتفاقی نیفتاده باشه

سلام خوبین شما؟.ممنون .بله خداروشکر اثاث کشی یه هفته ای میشه .ممنون بفکر بودین .دیگه اونجا مشغول جمع کردن چن وقت.اینجام چیدن هنوز کامل نچیدیم.یسری اعصاب خردیا هم داشتیم و مذاکره .....اعصابمون داغون شد این مدت

سلام خوبین شما؟.ممنون .بله خداروشکر اثاث کشی یه هفته ای میشه .ممنون بفکر بودین .دیگه اونجا مشغول جمع ...

خوبم ممنون...

مبارکا باااشه!اره!گفتم تا الان!دیگ اثاث کشی کردین مبارک باشه! و دل خوش ایشالا

خاهش نیکنم کلری نکردم

مشکلی پیش اومده مگ ؟؟؟؟

خوبم ممنون...مبارکا باااشه!اره!گفتم تا الان!دیگ اثاث کشی کردین مبارک باشه! و دل خوش ایشالاخاهش نیکنم ...

ممنون سلامت باشی .دلتون خوش .برا اینجا که نه خداروشکر اینجا آرامش محض و با قانون .اون ساختمون قبلی ک بودیم ۴ طبقه بود واسه یکنفر.ما ۹ سال اونجاییم ، اول مستاجر بودیم بعد خریدیم دوباره هم فروختیم ب خودش .خواستیم بیایم اون صاحبش گفت باید پول بدین پمپ آبو سرویس کنم.شوهرمم گفته بود تا این لحظه ک من اینجام صحیح و سالم و مشکلی نداره این چن سالم تا مشکلی بوده تعمیر شده و هزینه دادم .الان ک مشکلی نداره .بعدا میخوای عوض کنی سرویس کنی آتیش بزنی به من ربطی نداره من سالم دارم جا میذارم.سر این بحث و دعوا میشه میرن بنگاه میگه که حق با شماس پمپ سالمه و الان کار میکنه و هزینه ای نداره بعدا سرویس میکنی یا نه ؟بخودت مربوطه.واحدای دیکه صدای دعوا رو میشنون از شوهرم میپرسن چی شده اینم داشته با همسایه ک مستاجر این آقان .صحبت میکنه اقاهه میبینه . این دوباره دعوا چرا برا همسایه ها گفتی چی شده.و من چی گفتم😑😑چون دیده بود ناحق میگه زور بهش داشته بحث بشه.