2777
2789
عنوان

شانس

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 387 پست
شما میز هم میزنی؟ ما بدون میز دو طرف ترمو طرح چوب دونه ای نزدیک ۷۰۰ .ماربل یا کاغذ دیواری مخصوص خودش ...

با همین ی ح فتون ۱۰تمن الکی پول نمیدم 

پس دلیل پیشترفت تو زندگیتون فقط شما بودین 

کاش از شما خانمایی زیاید بود ک نیستتتتتت

من میخاستم ب اون آقاهه زنگ بزنم بیاد درستش کنه گفت۱۵الان بخاطر حرف شما ۵تمن هزینه میکنم اگرم بخام بهترین باشه شاید۸تمن 

ممنونم ازتونننننننن🙏💐

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...

قشنگه سلیقتون عالیه .برا ترمو خودت وسایلشو بگیر ۲ تمن میشه. ندی برات نصب کنن هزینش چن برابر میشه .ما ...

من از اینا میخام منطورتون اینه عاشق اینم من😂

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان شما میخاین این مدل رو بزنن تقریبا شبیه مال منه توشگله بسلامتی بزنیناین چوبه چیه متریه دونه ای چ ...

اره همین .چوبا بهش میگن ترمووال ‌دونه ای .زیر۷۰۰بود .اینستا داری؟ پیج دارن براتم میفرستن.اون سفید مابینشونم ماربل شیت بازم قیمتاش از ۴۰۰ و ۵۰۰ داره تا ۱ ب بالا انتخاب با خودته.چسب هم خودشون دارن و با چنتا میخ میزنی و تموم زیر ۳ تمن میشه هزینش

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

من از اینا میخام منطورتون اینه عاشق اینم من😂

خیلی خوشگله واقعا .اینو چون میز و صفحه داره پشتش میتونی خودت بگیری نصب کنی؟ ما فقط طرح پشتشه با ماربل کم شد هزینش

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

با همین ی ح فتون ۱۰تمن الکی پول نمیدم پس دلیل پیشترفت تو زندگیتون فقط شما بودین کاش از شما خانمایی ز ...

ممنون اگ نخوای میز و صفحه بزنی ساده کم میشه ولی اون طرح خودت گرونتره قشنگم هس خدایی 

اره همین .چوبا بهش میگن ترمووال ‌دونه ای .زیر۷۰۰بود .اینستا داری؟ پیج دارن براتم میفرستن.اون سفید ما ...

اها پس ب اینا میگن ترمووو😅اره دارمم مرررسی اره بفرست ببینم چجوریه...خیلی بلدیااا فک کردم زرنگی ولی ن در این حد خوشم اوند ادم باید خودکفا باشهههه

خیلی خوشگله واقعا .اینو چون میز و صفحه داره پشتش میتونی خودت بگیری نصب کنی؟ ما فقط طرح پشتشه با مارب ...

اره من نیخام اینو بزنم اره باید ی جسب و میخ و سوراخ کردن داره دیگ چیزی نیست ک😅بمن میگن عرفی فنری 

ممنون اگ نخوای میز و صفحه بزنی ساده کم میشه ولی اون طرح خودت گرونتره قشنگم هس خدایی

من از طرحی ک فرستادم خوشم اومد سلیقم اینه بنظرت خوب بود خیلی خوشم میاد ازششش...سلیقم خوبه تاحدودی نیخاستم بزنم نمیدونم کی گفت از مد میفته

اها پس ب اینا میگن ترمووو😅اره دارمم مرررسی اره بفرست ببینم چجوریه...خیلی بلدیااا فک کردم زرنگی ولی ...

بله اون چوبای پشتش .من اینستا ندارم حذف کردم چن وقته .بزن سرچ میاد براتون.خیلی زرنگم؟😅😅ن بابا ولی من همیشه سعی میکنم هیچ جا پول مفت تا میشه ندیم.الان بازارم میرم جای خرید از پاساژ و رنگ لعاب الکی با نور میدن ب جنس، از مغازه های ساده یا حتی دستفروش همون جنسو با قیمت کمتر میخرم

اره من نیخام اینو بزنم اره باید ی جسب و میخ و سوراخ کردن داره دیگ چیزی نیست ک😅بمن میگن عرفی فنری

خوب پس اگه از پسش برمیای خودت انجامش بده یک سوم هزینه شاید بشه .فقط بزن گوگل و ابنستا همه رو توضیح میدن

من از طرحی ک فرستادم خوشم اومد سلیقم اینه بنظرت خوب بود خیلی خوشم میاد ازششش...سلیقم خوبه تاحدودی نی ...

طرحش عالیه واقعا شیکه .سلیقتونم عالی .فک کنم خودم بودم 😅اره دیگه هرچیزی میاد مدش میره سریع .برادرشوهرم کناف زدن سقف و پشت تلویزیونو الان میخوان عوض کنن میگه مدش رفته

بله اون چوبای پشتش .من اینستا ندارم حذف کردم چن وقته .بزن سرچ میاد براتون.خیلی زرنگم؟😅😅ن بابا ولی ...

اها باشه سرچ میکنم ..خودم میخرم خودمم نصب میکنم کاری نداره ک چرا الکی مول بدیم واقعا😅

اره زرنگی واسه زندکی خودت و این خوبه

دقیقا همینجوریه همون جنسو میتونی پایین شهر بخری منم اینجوریم پول مفت نمیدن ب کسی یا چیزی

خوب پس اگه از پسش برمیای خودت انجامش بده یک سوم هزینه شاید بشه .فقط بزن گوگل و ابنستا همه رو توضیح م ...

دقیقا درسته الان میزنم بخدا فقط لیست وسایلشو قشنگ توضیح داده باشن خودم میخرم نصب میکنم عکسم میفرستم ببنیی من زرنگم یا شما 😅

طرحش عالیه واقعا شیکه .سلیقتونم عالی .فک کنم خودم بودم 😅اره دیگه هرچیزی میاد مدش میره سریع .برادرشو ...

دیدی چ سلیقه ای دارم😅مادرم میگه زرنگی باور نداشتم🤪

کلا رنگ طلایی رو دوست دارم اینم واقعا شیکه خیلی خوشم میاد ازششش خیلییی

خب شماام طرح منو بزنین اگ زیاد هزینه ای نداره واستون

اها باشه سرچ میکنم ..خودم میخرم خودمم نصب میکنم کاری نداره ک چرا الکی مول بدیم واقعا😅اره زرنگی واسه ...

ان شاءالله حتما درست کن خیلی قشنگه .ممنون نمیدونم زرنگیه یا اجبار تو این گرونی خودمون بفکر خودمون باید باشیم