2777
2789
عنوان

شانس

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 387 پست
اصلا من شاخ درآوردم بخدا اینجوریشو ندیده بودم.اونا یه ماشینشونو عوض کردن من چ حضوری چ پیامکی چندین ب ...

عه پس خیلی خوشحال شدی😂😂😂بعضیا فقط میگن خودمون پیش فت کنیم خودمون بخوریم چشم پیشرفت بقیه رورندارن اخرشم سکته میکنن میممیرن بخدا...نیازی ب کفتن نبودرخودن فهنیدم چجورر آدمیه🥴اینایی ک قیافه ندارن زبونشون تیزو برنده و بدذات هستن اکثرا البته...منکه اصلا زیررباررمنت کسی نمیرم ی غروری دارم اخه شهریوریم ی غرور خاصی داریم ک نگم برات😂ولی ایشالا درست کرد حتما نیازی نیست ک مول بدی واسه جبران کردن خوبی ی نفر هزارتا کاررهستتت ...شوهرتو درک میکنم منم بودم حتما بایوری مولی میدادم بهش میدونی چرا چون خاهرزادته هرچی نباشه مرد و غرور داره دوست داره پیش خونوادا زنش سرش بالا باشه و منتی نباشه منم همینم😅حالا مثلا برادرزادا خودش یا خاهرزاده خودش بود بجای پول دوتا لگدم بهش نیزد 

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...

ن بابا کاش تا ۴ سالگی بود .دختر من از پسرم بیشتر دنبال شیطنته و خرابکاری لذت میبرن انگار.تو چرا نوشت ...

نسل حدید نسل پر تحرک و مرانرژی هستن کاریشونرنمیشه کرد...۱۵مرتبه تنبهی داده بودن بهش خودش ۵تاشو نوشت من ۱۰تا تاکیددم کرد فسقلی ک بزرگ بنویسم ک معلمش نفهمههه😂

ی مرتبه ریز نوشتم اومد گفت خودا بدبختم میکنی اینجوری ک چرا بلد نیستی اخخ ینی ۹سالشه اندازه ی پیرمرد ۷۰ساله بلده😅

دیشبم زنگ زده میگه دایی برات آهنگ نیخونم نت برام بخررر😂😂😂گفت ۳ماهه بخر پرحجم🤪

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

جنگ بشه !!چرا بشه!!!اروم باش چیزی نیست ک جنگ کوجا بود اخه...خدا نکنه نگو دوتا بچه داری عه...زیاده وا ...

سری اول چرا شد ؟ اینم به همون دلیل .سیاست اونقد وسیع و ناشناخته و وحشتناکه ماها سر در نمیاریم.ممنون زنده باشی.ولا منم میگم کابینت خودش خوبه میگه نه همه چیو باید از صفر تاصد عوض کنم باب دل خودم باشه.دخترخالم میگفت دیونه ایا.زنای مردم میخوان شوهرشون میگن نه تو چرا برعکسی؟ گفتم اخه میدونم تو فشار میفته.هیچی نداریم اینم قسطی بزنه حداقل ماهی ۱۰ میشه.ادم فکر دو روز دیگه رو هم باید داشته باشه.خودش ک میگه تو نگران نباش من از پسش بر میام

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

عه پس خیلی خوشحال شدی😂😂😂بعضیا فقط میگن خودمون پیش فت کنیم خودمون بخوریم چشم پیشرفت بقیه رورندارن ...

اره خوشحال شدم میدونی چرا ؟ چون فهمیدم حرص خوردن وگرنه چرا نباید ادم یه تبریک ساده بگه .زمانی ک ما مستاجر بودیم اون خونه داشت زنش خیلی متلک میپروند ک تونستیم اون کوچیکو بخریم و بعدم الان عوض کنیم خداروشکر .در صورتیکه اون حتی یه فرشم عوض نکرده از عروسیشون.فقط ماشینشونو اونم بعد۱۰ سال با قرض.منم ولا کسیو ببینم بخواد قیافه بگیره برام کلا محوش میکنم جوری ک خودشم میدونه.ماه تولدو نمیدونم ربط داره یا نه؟من دی ماهیم .اره شوهرم خدایی هیچ خوبی رو بی جواب نمیذاره کلا آدمیه ک دست بده داره تا بگیر .کاریم ب فامیل من یا خودش نداره میگه منت سر هزار نفر داشته باشم ن یکی سرم.اینم جبران میکنه واسه بچه ابجیم

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

نسل حدید نسل پر تحرک و مرانرژی هستن کاریشونرنمیشه کرد...۱۵مرتبه تنبهی داده بودن بهش خودش ۵تاشو نوشت ...

خدا حفظش کنه .معلومه خیلی دوسش داری .من دایی کوچیکه با همه بچه ها اینجوری بود میرفتیم خونه مادربزرگم .ولی تا وقتی ک ازدواج نکرده بود😁😁الانم مشغول زندگی خودشو وگرفتاریاش 

سری اول چرا شد ؟ اینم به همون دلیل .سیاست اونقد وسیع و ناشناخته و وحشتناکه ماها سر در نمیاریم.ممنون ...

والا چی بگمم جنگ دلیل نمیخاد....خوبه اگ عوض کنی ولی ب شرطی ک بهت فشار نیاددد باید ب چن روز دیگه فکر کنی ن فقظ امروز....فرق شما با بقیه اینکه بفکر ائنده و مدیریت میکنی زندگی رو این خیلی خوبه این زنه ک باید هواسش باشه ب خرج ودخل ژندکی کابیت واجب نیست الان بخای عوض کنییی.....مم پارسال کالیت ام دی اف متری ۵نیم بود بخدا الان شاید ۷یا ۶نیم باشه 

اره خوشحال شدم میدونی چرا ؟ چون فهمیدم حرص خوردن وگرنه چرا نباید ادم یه تبریک ساده بگه .زمانی ک ما م ...

جاری کلا نمیسازن لاهمم همیشه یکی هست تعرقه بندازه خود شرینی کنه رقیب همن یجوراییی...خونه رو خریدن نشستن کلی حرف زدن ک چجوری و از کوجا پول آوردن و....این حسادته همیشه هستتت ...منم اینجوری یکی خوبی کنه تارزمان مرگم یادمه کسیم بدی کنه سمتش نمیرم

خدا حفظش کنه .معلومه خیلی دوسش داری .من دایی کوچیکه با همه بچه ها اینجوری بود میرفتیم خونه مادربزرگم ...

مممنون همچین بچه های خودتون...اره دیگ دوتا خاهرزادا بیشتر ندارنو اونام ی داییی بیشتر ندارن ک من بد باشم دیگ هیچییی...الان زن گرفته دیگ عوض شده ینی😂

والا چی بگمم جنگ دلیل نمیخاد....خوبه اگ عوض کنی ولی ب شرطی ک بهت فشار نیاددد باید ب چن روز دیگه فکر ...

خدا کنه فقط جنگ نشه واقعا اوضاع خوب نیست.ولا منم دوس دارم همه چی شیک پیک ولی بقول شما فکر ۲ روز دیگم باید باشه .من تعریف نباشه خدایی مدیریت مالی و بخصوص پس اندازم خوبه در عین خرجای لازمه ک کمبودی نباشه.چ خوب ما چن جا پرسیدم پاک چوب دیکه بهترین نوع چوب از متری ۹ تا ۱۱.حدود ۸۰ میشه باید جایی باشه قسطی 

جاری کلا نمیسازن لاهمم همیشه یکی هست تعرقه بندازه خود شرینی کنه رقیب همن یجوراییی...خونه رو خریدن نش ...

ولا خدا شاهده من کاریش ندارم هرجایی حضور داشته نهایت احترامو گذاشتم .اره فکرشو نمیکردن ما یه روزی سبقت بگیریم ازشون.چه خونه شهرستانو چه اینجارو هنوز هنگن اونجارو اینا هنوز نتونستن یه نقشه بریزن.همش لطف خداس الحمدالله.

مممنون همچین بچه های خودتون...اره دیگ دوتا خاهرزادا بیشتر ندارنو اونام ی داییی بیشتر ندارن ک من بد ب ...

ممنون ان شاءالله .دوتا خواهرت ازدواج کردن یا یکی؟اره دیگه ازدواج کنی اوضاع فرق میکنه میچسبی ب زندگی خودت مسائل و مشکلات خودت و زن و بچه و خواسته هاشون ،که دیگه مطمئنا همه تایمت آزاد و در اختیار خودت نیست نه اینکه اخلاقت عوض بشه .

خدا کنه فقط جنگ نشه واقعا اوضاع خوب نیست.ولا منم دوس دارم همه چی شیک پیک ولی بقول شما فکر ۲ روز دیگم ...

مدیریت داشته باشی خیلی خوبه خرج الکی یا چشم و هم چشمی فقط باعث میشه درجا بزنی شاید جلو بری ولی زیر قسط و بدبختی خفه میشی....بخدا من ام دی اف سفید نقره ای کردم بخدا قسم با هایگلاس مو نمیزنه رنگش همه چیش یکیه کسی نمیفهمه هر کی اومد دید گفتم هایگلاس😂

ولا خدا شاهده من کاریش ندارم هرجایی حضور داشته نهایت احترامو گذاشتم .اره فکرشو نمیکردن ما یه روزی سب ...

از قدیم گفتن حسود همیشه نیاسود ....اینایی ک چشم ب مال بقیه دارن اخرشون هیچههه 

فقط باید ممنون باشی ازشون ک باعث شدن پیشرفت کنی تو زندگیتون اگ امثال اینا نبودن رقابت و پیشرفت معنی نداشت

ممنون ان شاءالله .دوتا خواهرت ازدواج کردن یا یکی؟اره دیگه ازدواج کنی اوضاع فرق میکنه میچسبی ب زندگی ...

بزرگه فقط ازدواج کرده...اها اونکه بله گفتم شاید ازدواج کردن زنش جلوشو میگیره😅

مدیریت داشته باشی خیلی خوبه خرج الکی یا چشم و هم چشمی فقط باعث میشه درجا بزنی شاید جلو بری ولی زیر ق ...

دیگه توکل بخدا ایشالله ک ما خفه نمیشیم😀خیلی سخت شد نهایتا خودمم میرم سرکار.بچه ها دیگه دوتاشون مدرسه میرن.مبارکت باشه .ولا من نمیدونم چ جنسی گفته ولی بهترین نوع چوب برا کابینت میگه همینه ک من گفتم.دیشبم رفتیم، سینک گرانیتی سفید طلایی.هود توکار و گاز صفحه ای قسطی برداشتیم با کارت حقوق مامانم از سرای ایرانی.