2777
2789
عنوان

شانس

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 387 پست
میدونم چ حسی داشتی ولی بچه هارو تنها گذاشتی بنده خداها خیلی ترسیدن حتماا...اره بابا الان خداروشکر کا ...

نمیشد ک بچه رو ببرم بیرون تو اون وضعیت خطرناک بود و همه داشتن فرار میکردن میدیدن بیشتر میترسیدن .رفتیم اتاق اروم شدن تبلت و دادم دستشون بازی کنن با خوراکی بخورن.انتن گوشی هم اون لحظه پریده بود زنگ بزنم بپرسم.سریع رفتم دم در نرفتم ک ۱ ساعت بمونم.پرسیدم چی شده کجارو زدن.اره رنگ خیلی ارزونتر در میاد حساب کنی کاغذ دیواری چندین برابر .ولی خوب اونم دردسر خودشو داره زود کثیف میشه و دست بچه ها میخوره جاش میمونه و هوای اینجا آلودس پنجره رو باز میکنی سیاهی میشینه، همش باید دستت بهش باشه و تمدید .ولی کاغذ دیواری قابل شستشو یه دستمال میکشی و تموم.الان طرحای جدید اومدن خیلی ساده و شیک از اونا شلوغا نمیزنیم ک دلو بزنه.رنگم برا سقف و کناره ها میرنیم.ممنون همچنین پول واقعا تو اینجاها حلال مشکلاته😅

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بخدا قسم نزدیک بودم یا فانیل همینجوری درست نیکردم واستون ب عنوان ی برادر کوجیک

سلامت باشی ممنون از لطفتون 🙏🌹 .بچه آبجیم هس بلده رنگ و کاغذ گفته کادو خونتون ولی شوهرم گفت دستمزدش محفوظه اما فعلا نه 😅

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیشد ک بچه رو ببرم بیرون تو اون وضعیت خطرناک بود و همه داشتن فرار میکردن میدیدن بیشتر میترسیدن .رفت ...

حالا ک خداروشکر امن شده دیگ خطری نیستتت...کلا خوبع کاری ک قراره بکنی خودت انجامش بدی البته اگ بلدش باشی اره لخدا بعضی وقتا لنگ هزارتمن مینونی ایشالا ک هیچ وقت دستتون خالی نباشههه ن شما ن بقیه

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...

سلامت باشی ممنون از لطفتون 🙏🌹 .بچه آبجیم هس بلده رنگ و کاغذ گفته کادو خونتون ولی شوهرم گفت دستمزدش ...

خاهش میکنم کاش میتونستم کمکی کنم فامیل ک همشون بد شدن ولی کاش ادم ۴تا غریبه ی اشنا داشته باشه واسع روزای سختتت...اها خوبه پس حله دیگ پول چی بابا😅😅😅ولش کن من اینقدر کار کردنو حلالش کردم ک حد نداره البته شاید چون مجردم اینحوریم😅

نمیشد ک بچه رو ببرم بیرون تو اون وضعیت خطرناک بود و همه داشتن فرار میکردن میدیدن بیشتر میترسیدن .رفت ...

والا بخدا خونمون تمیز بود خاهرزادم نقاشی کشید خط خطی کرد چیزیم میگفتی بدترش میکرد بچه کوجیک ینی خرابکاری سطح خونه تا ارتفاع یک متر😅الان تنیز شده گفت جونرمیده واسه ضرب ورتقسیم نوشتن🥴

حالا ک خداروشکر امن شده دیگ خطری نیستتت...کلا خوبع کاری ک قراره بکنی خودت انجامش بدی البته اگ بلدش ب ...

خداروشکر ولی باز خطر و تهدیدا سرجاشه .شب و روزمون شده استرس.اره خودکفایی تو هرکاری خیلی بصرفه تر میشه برات .واقعا الان ما تو اون شرایطیم هزارتومنم برامون باارزشه اینقد لنگ پولیم و همش نگران قسطامونم

خاهش میکنم کاش میتونستم کمکی کنم فامیل ک همشون بد شدن ولی کاش ادم ۴تا غریبه ی اشنا داشته باشه واسع ر ...

زمونه همینه فامیل و آشنا انگار فقط دنبال فاصله گرفتنن و قطع ارتباطن  .ما این خونه رو خریدیم این جاریم و شوهرش یه تبریک خشک و خالی نگفتن.حتی دیگه از اونروز داداشش یه زنگ نزده ب شوهرم بگه چکار کردین رفتین خونتون نرفتین؟ یکمی کار کناف و تمیزکاری اینا وارده شوهرم گفت میخوام انجام بدی واسم بخدا دیکه حتی نگفت باشه یا بپرسه چی شد میخوای؟ نه بچه ابجیم مث خودته میگه هیچ پولی نمیخوام ولی شوهرم گفت حق حسابشو میدم.ایشالله عروسیش جبران کنم براش.

والا بخدا خونمون تمیز بود خاهرزادم نقاشی کشید خط خطی کرد چیزیم میگفتی بدترش میکرد بچه کوجیک ینی خراب ...

اره دیگه هرچقدم بگی باز کار خودشونو میکنن .من دیکه اینقد دستمال میکشیدم و رنگ و تمیزکاری دست آخرم خوب نمیشد گفتم کاغذ دیواری حداقل دستمال بکشی تمیز میشه سریع، ردش هم نمیمونه.نه دیگه اون دلش کتک میخواد ،بگو خیلی زرنگی درستو رو برگه بنویس😅

خداروشکر ولی باز خطر و تهدیدا سرجاشه .شب و روزمون شده استرس.اره خودکفایی تو هرکاری خیلی بصرفه تر میش ...

تموم شده دیگ اینقدر گرفتاری داریم ک جنگ ب جشم نمیاد اصلا...خودکفا باشی خیلی خوبکه چرا الکی مول خرج کنی...مگ چقدر قسط میدی ؟ولی باز خداروشکر خونه رو خریدین قرض و قسط مهم نیست تموم میشه

زمونه همینه فامیل و آشنا انگار فقط دنبال فاصله گرفتنن و قطع ارتباطن .ما این خونه رو خریدیم این جاری ...

حسودی حس حسادت عریبه و اشنا نمیشناسه بخدا...همین فامیل از غریبه بیشتر حسادت میکنه بیشترم زن هست ک باعث نیشه برادر از برادر روشو برگردونه ولی کارش خیلی زشت بوده ک ی تبریکم نگفتن اونا الان حسادت میکنن ولی اخه ب کی ب برادر خودش؟مگ رغیبش اینجور روزا باید ادمرخودشو نشون بدا ن موقع شادی ....جاریت نذاشته بخدا ک بیاد انجانش بده ولی خب زن ذلیل بودنش حس شد ...خب دیگ واسه خاله ش ی کاری انجام بده جای دوری نمیره منم همینم دوست ندارم زیر منترکسی باشم هرجند از بزرگواریشه ک میخاد انجام بده

اره دیگه هرچقدم بگی باز کار خودشونو میکنن .من دیکه اینقد دستمال میکشیدم و رنگ و تمیزکاری دست آخرم خو ...

دیگ بچ همینه فقط کثیف کاری میکنن تا ۴سالگی ...بخدا عید ۱۰مرتبه مشق تنبهی داده بودن بهش من نوشتم واسش خودش رفت دوچرخه سواری😂😂😂بچه اای الان ۱۰نفر حریفشون نیست

تموم شده دیگ اینقدر گرفتاری داریم ک جنگ ب جشم نمیاد اصلا...خودکفا باشی خیلی خوبکه چرا الکی مول خرج ک ...

نه قراره باز جنگ بشه نمیدونی مگه؟ اونجا ک امنه استرس جنگ نیست ما اومدیم انگار ن انگار.ولی اینجا تا مرز سکته رفتم.خداروشکر اره ولا .قسطامون زیاددد ماهی ۲۵ تا ۳۰ اگه بخوایم کابینتاشم درست کنیم.

حسودی حس حسادت عریبه و اشنا نمیشناسه بخدا...همین فامیل از غریبه بیشتر حسادت میکنه بیشترم زن هست ک با ...

اصلا من شاخ درآوردم بخدا اینجوریشو ندیده بودم.اونا یه ماشینشونو عوض کردن من چ حضوری چ پیامکی چندین بار تبریک گفتم.شوهرم میگه همه که مث ما نیستن از شادی دیگران خوشحال بشن.برام مهم نیست همینکه میدونم حرص خوردن بخدا خوشحال شدم😅جاریم از اون هفت خطاس کلا همه میدونیم دیگه.ن قیافه داره ن اخلاق غیبتش نشه .اره خداروشکر یکی مث بچه آبجیم هس اونقد ک ذوق داره و دنبال کارامونه خودمون نداریم.ولی بقول شما باز اصلا نمیخوایم زیر منت باشیم ایشالله ب وقتش مزد کارشو میدیم

دیگ بچ همینه فقط کثیف کاری میکنن تا ۴سالگی ...بخدا عید ۱۰مرتبه مشق تنبهی داده بودن بهش من نوشتم واسش ...

ن بابا کاش تا ۴ سالگی بود .دختر من از پسرم بیشتر دنبال شیطنته و خرابکاری لذت میبرن انگار.تو چرا نوشتی ؟😂😂😂دایی خوبی داره ولا .زمان ما بود میزدن تو سرمون 

نه قراره باز جنگ بشه نمیدونی مگه؟ اونجا ک امنه استرس جنگ نیست ما اومدیم انگار ن انگار.ولی اینجا تا م ...

جنگ بشه !!چرا بشه!!!اروم باش چیزی نیست ک جنگ کوجا بود اخه...خدا نکنه نگو دوتا بچه داری عه...زیاده والااا ولی خدا بزرگه ی روزی قسط تموم میشه ولی خونه ای ک نخری دیگ تمومه...کازینت ک الان واجب نیست ک بذار یکی دو سال دیگ