2777
2789
عنوان

شانس

| مشاهده متن کامل بحث + 2077 بازدید | 387 پست
بله دیگه گذشت فدا سرتون .چی بگم منم از خیلیا وایب خوب میگیرم ولی نمیشن زندگیم😬 .چی بگم هرکسی یجوریه ...

طبق شناختی ک ازتون دارم خیلی سخت با ادما صمیمی میشین شاید چند نفری باشه زیاد نیست 

فقط نمیدونم چجوری ج بله رو دادین ب همشهری ما تعجب میکنم😅

پرورده کوردم ایلام خاکمه۹۸...

بله مهم نیست فردا درستش میکنم جالب اینجاس چند ماه میش بازن درستش کردم😅نمیدونم من یکی دو نفری هست ک ...

دیگه هزینه کن ک دفعه بعد نزنی بشکونی.بله بله .ایشالله خوش باشی دیگه هرکسی با یچیزی اوکی میشه و حس خوب میگیره .نه مسجد چرا 😅😅

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبق شناختی ک ازتون دارم خیلی سخت با ادما صمیمی میشین شاید چند نفری باشه زیاد نیست فقط نمیدونم چجوری ...

دقیقا .کلا از شلوغی و جمعیت زیاد فراریم .البته خوشم میاد ولی اهل صحبت کردن و گرم گرفتن نیستم.حتی مامانم و ابجی زن داداشام میشینن صحبت میکنن من خودمو با چیزای دیگه سرگرم میکنم.دیگه قسمت ازدواج فرق داره 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

دیگه هزینه کن ک دفعه بعد نزنی بشکونی.بله بله .ایشالله خوش باشی دیگه هرکسی با یچیزی اوکی میشه و حس خو ...

درستش کردم الان نمیذارم باد بهش بخوره🤪من ادمایی ک خوش اخلاقن و مهربوننن دوست دارم چون خودم اینجوریم،خداکنه از ما حس بد نگیری فقط 😅کلا با هر کسی اوکی نمیشم هر چی کمتر بهتر گلچین میکنم ادم خوبارو

دقیقا .کلا از شلوغی و جمعیت زیاد فراریم .البته خوشم میاد ولی اهل صحبت کردن و گرم گرفتن نیستم.حتی مام ...

اره منم ایجوریم ولی دوستای خودمهستن میرم رو مممبر پایین نمیام اصلا😅عه خوبه مثل نازی ما هستی پس اونم اصلا غیبت یا حرف زدن زیاد نیست ... عه ازدواج فرق داره پس لطف کنید ادرس ملا رو از شوهرتون بگیرین واسم صواب داره😅

دقیقا .کلا از شلوغی و جمعیت زیاد فراریم .البته خوشم میاد ولی اهل صحبت کردن و گرم گرفتن نیستم.حتی مام ...

سلام خوبی،اتفاقی افتاده🤔تعلیق شدی 

سلام خوبی،اتفاقی افتاده🤔تعلیق شدی

سلام خوبی .نه یکم کارم زیاده .امتحانای دخترم ک تموم شد بعدم مهمون از شهرستان مرتب .از اینطرفم دنبال خونه 

سلام خوبی .نه یکم کارم زیاده .امتحانای دخترم ک تموم شد بعدم مهمون از شهرستان مرتب .از اینطرفم دنبال ...

خوبم خداروشکر...اها بسلامتی موفق باشی ایشالا پیدا میشه ب زودی 

ممنون سلامت باشی ‌این مدت له شدم امتحان و درسای دخترم.مهمونداری و.... امروز بعد نهار رفتن معلوم نیست برگردن یا نه؟فعلا پولمون کم میاد هرچی میگردیم چیزی ک باب میلمون و ب پولمون بخوره نیست .برامون دعا کن خسته شدم.

ممنون سلامت باشی ‌این مدت له شدم امتحان و درسای دخترم.مهمونداری و.... امروز بعد نهار رفتن معلوم نیست ...

خسته نباشی دیگ زندگی ..ایشالا ک میدا میشه یکم زمان میبره ..ینی خونه خودتونو فروختین الان یا ن اگر نفروختین بفروشین بعد با مولی ک داربن میشه ی خونه رو خرید

خسته نباشی دیگ زندگی ..ایشالا ک میدا میشه یکم زمان میبره ..ینی خونه خودتونو فروختین الان یا ن اگر نف ...

ممنون .اره تا ۱۵ ام گفتیم میریم .با پول خونه و وام، چیزی ک فکرشو میکردیم پیدا نمیشه .پیدام میشه مشکلی هس .پولمون کم میاد.از هرکیم قرض میخوای نداره.بقول شوهرم مث خر تو گل موندیم🥲 دور ازجون شما

خسته نباشی دیگ زندگی ..ایشالا ک میدا میشه یکم زمان میبره ..ینی خونه خودتونو فروختین الان یا ن اگر نف ...

خونه ای ک شاید میشد بخریم و داشتیم براش جمع میکردیم امروز صبح آگهیشو برداشته .دوست شوهرم زنگ زده بعش گفته دارم معامله میکنم نشد تماس میگیرم😢😢😢دیدی چقد بدشانسیم

سلام کجایی چیزی شده؟

خونه ای ک شاید میشد بخریم و داشتیم براش جمع میکردیم امروز صبح آگهیشو برداشته .دوست شوهرم زنگ زده بعش ...

بخدا ناراحت شددددم الان خریدین خونه؟؟؟؟چیکاررکردین خبر نداشتم بخداااا